به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «محسن جوادی»؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه با اشاره به ویژگیهای مرادینیا در طول خدمت سهساله در دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی گفت: یکی از ویژگیهای آقای مرادی نیا تدبیر کردن است. برخی افراد نیتهای خوبی دارند اما راهی برای رسیدن به مقصد پیدا نمیکنند اما افرادی هستند که این توانایی رسیدن به مقصد را دارند. پیدا کردن راه برای رسیدن به مقصد موضوع مهمی است که حاصل تجربه و دانش است.
وی ادامه داد: آقای مرادینیا تمام تلاش خود را در رعایت انصاف و حقوق مردم به کار می گرفت و سعی میکرد بین حقالناس و ضوابط و مقررات موازنه ایجاد کنند. چارچوب های حاکمیتی حفظ شود و حقوق مردم نیز استیفا شود. همچنین آقای مرادی نیا توجه ویژهای به فناوریهای نوین داشتند و تلاش بسیاری برای به روزرسانی اطلاعات اداره کتاب و ارایه خدمات غیرحضوری به ناشران و مولفان انجام دادند.
معاون امور فرهنگی ادامه داد: یکی از دغدغه های آقای مرادی نیا دغدغه ایران و هویت فرهنگی آن بود و رشد و تعالی ایران و ارتقای فرهنگ دینداری مردم را پیگیری می کرد. نحوه تعامل و حسن سلوک و خلقخوی وی نیز نیازی به گفتن ندارد و همه از آن آگاه بودند.
جوادی درباره ویژگیهای آقای صدرالدینی نیز گفت: آقای صدرالدینی هم اهل کتاب و تالیف و تدریس هستند و درک درستی از وضعیت فضای نشر کشور دارند. امیدوارم موضوع فناوریهای نوین و طرح قاچاق کتاب را که آقای مرادی نیا در حال اجرای آن بود پیگیری کنند.
علیرضا اسماعیلی؛ مشاوراجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ویژگیهای اخلاقی آقای مرادینیا گفت: آقای مرادینیا مدیر بسیار مدبری بود و امیدوارم در سمت جدید نیز موفق باشند. آقای صدرالدینی نیز از همکاران سابق در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودند و امیدوارم در دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی نیز موفق باشند.
مهرزاد دانش؛ مدیرکل دفتر چاپ و نشر نیز در این جلسه گفت: متانت و وقار شخصیتی آقای مرادی نیا مثالزدنی بود که نشان از شخصیت خانوادگی و مدارج علمی وی داشت.
همچنین ایوب دهقانکار؛ مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران نیز گفت: آقای مرادی نیا در مدت حضورش در دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی منشا خیر و برکت بود و اقداماتی را انجام دادند که شاید کمتر کسی از آنها خبر داشته باشد. آقای مرادی نیا یکی از مدیران پرکار معاونت امور فرهنگی بود و امیدوارم در سمت جدید نیز موفق باشند.
هومان حسنپور؛ رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران نیز در این جلسه با اشاره به محدودیتهای کرونا برای حضور دیگر اهالی نشر در این جلسه گفت: آقای مرادی نیا یکی از مدیرانی بود که شخصیت بسیار آرامی داست و هیچ حاشیه های نداشت ولی به بسیاری از حاشیهها پاسخ میداد.
ابراهیم حیدری؛ مدیرکل دفتر مطالعات و برنامهریزیهای فرهنگی نیز در این جلسه با اشاره به سوابق خانواده مرادینیا پیش و پس از انقلاب گفت: سالانه بیش از 105 هزار عنوان کتاب مجوز نشر میگیرند و نباید برای تعدادی از کتابهایی که درباره آنها جنجال میشود، بزرگنمایی کرد و فعالیتهای این اداره کل را زیر سوال برد.
مهدی حافظی؛ ذیحساب معاونت امور فرهنگی نیز گفت: بسیار خوشحالم که در مدت خدمتم در معاونت امور فرهنگی دوستی همچون وی پیدا کردم و برای وی آرزوی موفقیت دارم.
غلامحسین هادویان، دبیر علمی اداره کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به خدمات آقای مرادی نیا در تاسیس سامانه جامع نشر گفت: این اقدام بسیار خوب بود و در حال حاضر کتابها به سرعت ثبت و مجوز نشر برای آنها صادر میشود. این رویه کمک بسیار بزرگی به عدم حضور ارباب رجوع به وزارتخانه کرده است.
بهروز عطاریان؛ معاون دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی نیز گفت: آقای مرادی نیا حامی بسیار خوبی بودند و همیشه از کارمندان خود حمایت میکردند.
مرجان نوذری؛ معاون دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی با اشاره به حمایتهای آقای مرادی نیا از کارمندان گفت: همه کارمندان از رفتن وی ناراحت هستند.
محمد جواد مرادینیا نیز در پایان گفت: خودم را لایق این همه لطف دوستان نمیدانم و احساس میکنم همکاران و دوستان بنده نوازی میکنند. خوشبختانه انرژی خوبی برای پیشبرد کارها داشتیم اما برخی اقدامات مانع از پیشروی ما میشدند.
وی ادامه داد: در تمام این مدت مسئولیت تلاش کردم به این پست و جایگاه به عنوان یک امانت نگاه کنم و همواره پاسخگوی ارباب رجوعان باشم.
علیرضا صدرالدینی نیز در با اشاره به سابقه حضورش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خوشحالم که پس از سال ها بار دیگر به خانه اول خودم برگشتهام و تلاش خواهم کرد با کمک همکاران وظایف خود را انجام دهم.
نظر شما