مسئولان برای ثبت حادثه بمباران هوایی اندیمشک در تقویم رسمی کشور تلاش کنند

کریم‌پور به اهمیت حفظ ارزش‌های دوران دفاع مقدس و نقش، مقاومت و رشادت‌های مردم اندیمشک در این دوران به ویژه روز چهارم آذرماه سال ۱۳۶۵ پرداخت و گفت: انتظار می‌رود حادثه بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر با همت مسئولان در تقویم رسمی کشور ثبت شود.

«احسان کریم‌پور» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، با اشاره به بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر سال ۱۳۶۵ اظهار کرد: در این روز ۵۴ هواپیمای جنگنده رژیم بعث به صورت اسکادرانی یک ساعت و ۴۵ دقیقه اندیمشک را مورد حمله هوایی قرار دادند.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک افزود: این بمباران با توجه به وجود راه‌های مواصلاتی، وجود پایگاه چهارم شکاری از سایت‌های مستقر در اطراف، وجود بیش از ۲۱ پادگان در اطراف اندیمشک و حضور رزمندگان در این پادگان‌ها و همچنین با هدف قطع ارتباط دروازه ورودی کربلای خوزستان با مرکز کشور انجام شد.

 

وی اذعان کرد: در بمباران هوایی و حمله وحشیانه روز چهارم آذر اندیمشک، بیش از ۳۰۰ نفر شهید و ۷۰۰ نفر مجروح شدند که در طول دوران دفاع مقدس نایاب بود و به عنوان طولانی‌ترین بمباران هوایی بعد از جنگ جهانی دوم از آن نامبرده می‌شود.

 

کریم‌پور تصریح کرد: پس از این حادثه مردم غیرتمند و ولایتمدار اندیمشک به خیابان آمدند و شعار جنگ جنگ تا پیروزی، رفع فتنه و مرگ بر آمریکا را سر دادند و این یک حماسه بزرگی بود که در طول هشت سال دفاع مقدس در هیچ نقطه‌ای از کشور ایجاد نشد.

 

وی در پایان به اهمیت حفظ ارزش‌های دوران دفاع مقدس و نقش، مقاومت و رشادت‌های مردم اندیمشک در این دوران به ویژه روز چهارم آذرماه سال ۱۳۶۵ پرداخت و خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود حادثه بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر با همت مسئولان در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.

 

کد خبر 996521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha