«عمو راستگو» بخشی از خاطرات کودکی‌های ما دهه شصتی هاست

رئیس حوزه هنری در صفحه شخصی اینستاگرامی خود دلنوشته‌ای را برای درگذشت «حجت‌الاسلام محمدحسن راستگو» منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، حجت‌الاسلام محمدحسن راستگو کارشناس حوزه تعلیم و تربیت که به عنوان عمو راستگوی بچه‌ها شاخته می‌شد درگذشت. محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری با انتشار دلنوشته‌ای از خاطرات خوب تعلیمی و تربیتی دهه شصتی‌ها با «عمو راستگو» یاد کرد. متن این دلنوشته به شرح زیر است:

«باسم حق

عمو راستگو بخشی از خاطرات کودکی‌های ما دهه شصتی‌هاست.

به بیانی شیوا و شیرین و با نگارگری و نقاشی زبردستانه، داستان راستان را به زیور اندرز راست آرایش می‌داد.

در دنیای کودکی قدر و عمق کارهایش ناشناخته بود.

به گمانم مرحوم راستگو، از آن نسخه‌های اصیلی بود که به غایت ساده، ولی در نهایت ذوق، ترکیبی از هنرمندی و طلبگی را به هم آمیخته بود.

او نشان داد که تبلیغ فقط منبر و مدرس نبوده و داستان و قصه می‌تواند حقیقت پیام بری و پیغمبری در عصر ما و از ضروریات سلوک طلبگی باشد.

روحش شاد و مسیرش ادامه دار باد!»

 

گفتنی است، این روحانی دوست‌داشتنی سال ۱۳۳۲ هجری شمسی در شهر مشهد به دنیا آمد. او در سال دوم دبیرستان به حوزه علمیه مشهد وارد و سطح را در مشهد و تتمه سطح و دروس خارج حوزه را در قم گذراند. او مبتکر برنامه ویژه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان به صورت کلاس، اردو، دروس کلاسیک برای مربیان پرورشی، مراکز تربیت معلم، حوزه‌های علمیه و صدا و سیمای جمهوری اسلامی بود. (برنامه‌های بازی با کلمات، راز دایره ها و ...)

تحقیقات او در زمینه‌های عقاید، تعلیم و تربیت، روانشناسی، اخلاق، احکام، تاریخ، قصص قرآن، قصص کودکان و نوجوانان، مشاوره و راهنمایی، تفسیر قرآن، مسائل اجتماعی، ادبیات عرب، ادبیات فارسی، شعر و برنامه‌ریزی درسی است.

راستگو سال‌ها مدیریت مرکز مربی کودکان در حوزه علمیه و همچنین به مدت ۳۵ سال اجرای برنامه‌های متعدد تلویزیونی برای کودکان را برعهده داشت. او پس از تحصیل علوم حوزوی تا خارج فقه و اصول به فعالیت در زمینه کلاس‌های ویژه کودکان و برپایی اردو پرداخت. راستگو در ده‌ها کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی به اجرای برنامه پرداخت.

کد خبر 996985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha