به گزارش خبرنگار شبستان، سیدنظام الدین موسوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس در سومین همایش وقف و رسانه جنگ مکاتب و اراده ها را مهمترین مسئله در صحنه جهانی و بین المللی دانست و گفت: قطب بندی میان دو جبهه اسلام و لیبرال دموکراسی مهمترین مسئله مشهود در جنگ میان مکاتب است، به عنوان مثال در گذشته شاهد قطب بندی های متعدد بودیم که در قرن بیستم این قطب بندی میان نظام سرمایه داری و لیبرالیسم نمود بیشتری داشت ودر پایان این سده دچار افول شد.
وی با بیان این مطلب که سرمایده داران این دو قطب در پایان سده بیستم خود را در پایان تاریخ احساس می کردند، اظهار کرد: چراکه آنها شاهد هیچ دستاورد فکری بشری نبوده و نیستند.
موسوی با اشاره به تصریح جرج بوش پدر بر محق بودن آمریکا برای حکومت جهانی تصریح کرد: وی همچنین به نظم نوین اخلاقی در سایه امپریالیسم جهانی اعتقاد داشت، تا آمریکا خود را پیامبر آخرالزمانی دنیای مادی معرفی کند.
مدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان این مطلب که آمریکا با طرح عنوان اسلام سیاسی و بزرگ نمایی اسلام و ایران درپی حفظ قطب های سرمایه داری و لیبرالی است، ادامه داد: احیای اسلام موجب احساس خطر در آمریکایی ها شده است.
وی با اشاره به توطئه های نافرجام غرب که برای ایجاد خلل در ایمان مردم و انقلاب انجام شده است، عنوان کرد: یکی از این توطئه ها ایجاد جریان موازی اسلام طالبانی برای تحت شعاع قرار دادن اسلام اصیل است، اما همه این اقدامات زمینه ساز جنگ سنگین امروز ایران با غرب شده است.
موسوی با بیان این مطلب که آمریکا با حمایت از صدام و ایجاد گروه القاعده نتوانست انقلاب اسلامی را مصادره کند، ابراز کرد: امروز به مرحله حساسی رسیده ایم، این مرحله مولود جنگ نرم دشمن است.
وی با اشاره به انقلاب های منطقه بیان کرد: در کشورهایی همچون تونس، یمن و مصر شاهد انتخاباتی هستیم که گفتمان آنها به انقلاب اسلامی ایران نزدیک است، آمریکا در گسترش ایران هراسی توفیق نداشت و در مقابل آن طی نیم قرن اخیر تفکر اسلامی احیاء و گفتمان این تفکر ایجاد شده است.
موسوی اعلام کرد: بعد از حادثه 11 سپتامبر گرایش به اسلام افزایش یافته است، در صورتی که ما مبانی اسلام را به شیوه صحیح تبیین کنیم، قطعا فطرت انسانی به دین الهی گرایش دارد و اسلام که با فطرت آدمی منطبق است با تمایلات بیشتری مواجه است.
مدیرعامل خبرگزاری فارس با اشاره به ارائه اسلام در قالب های دیگر توسط غرب گفت: آنچه در این قالب ها اصالت دارد با آموزه های اسلامی در تضاد است، از نمونه های این اصول وقف یا صدقه جاریه است که در دوران پهلوی در قالبی معکوس به مردم معرفی شد.
وی وقف را برنامه جدی اسلام برای عدالت گستری، تامین اجتماعی و ممانعت از ایجاد قله های ثروت دانست و بیان کرد: انفاق به لحاظ روحی برای آدمی اقناع کننده و طراوت بخش است.
موسوی با اشاره به اهتمام بیشتر مردم به وقف در گذشته خاطرنشان کرد: رسانه رسالت تبیین و فرهنگسازی مباحث ناشناخته وقف به شویه هنرمندانه در قالب های جذاب و هنری را عهده دار است.
شایان ذکر است، سومین همایش وقف و رسانه سه شنبه، 27 دی ماه با حضور معاون اول رییس جمهور و جمعی از شخصیت های فرهنگی مذهبی در موقوفه هتل ارم تهران برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما