آموزش و توانمندسازی مددجویان الویت اصلی کانون خیرین کارآفرینی باشد

عبدالوهاب با بیان اینکه آموزش و توانمندسازی مددجویان باید الویت اصلی کانون خیرین کارآفرینی دارای مجوز فعالیت از کمیته امداد باشد، گفت: سه دهک پائین جامعه یا همان افراد مستعد جویای کار شناسایی و آموزش داده شوند تا شاهد یک اقتصاد مقاومتی پویا باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «حمید حاجی عبدالوهاب» امروز(10دی) در نشست با حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران و حجت الاسلام«بشیر عاللیشاه» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بیان کرد: مهارت افزایی در راستای توانمندسازی مددجویان اولویت اصلی این نهاد انقلابی است که در این راستا برنامه های مدونی نیز تدوین شده است.

 

مشاور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: با توجه به تجارب گرانقدری که در هشت سال دفاع مقدس داشتیم، توفیقاتی که خیرین مدرسه ساز و انجمن سلامت در ارتباط با ایجاد و توسعه مدرسه، بیمارستان و درمانگاه داشتند و سایر موسسات خیریه که در حوزه کاهش فقر و خودکفایی محرومین موفق بودند بررسی و ساماندهی کسب و کار مددجویان را دردستور کار قرار دادیم.

 

وی ادامه داد: انگیزه خدمت به محرومین توسط خیرین در کشور بالاست، استفاده از ظرفیت خیرین در راستای توانمندسازی مستعدین اشتغال دهک‌های پایین جامعه در فضای کسب و کار به ویژه افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و موسسات خیریه موثر است.

 

عبدالوهاب تصریح کرد: در امداد آسیب های کسب و کار هایی که برای محرومین راه اندازی شده و آموزش هایی که تا کنون ارائه گردید آسیب شناسی شد و به این نتیجه رسیدیم که تنها راهکار برون رفت از مشکل عدم ثبات کسب و کار مددجویان، این که به متخصصین فضای کسب و کار توجه ویژه کنیم طبیعتا این توجه لازمه اش شناسایی آنها است و اینکه عزیزانی باشند که واقعا برای محرومین دلسوز و علاقه مند باشند که به داد محرویمن برسند به خصوص در شرایط تحریمی و کرونا که بقای کسب و کارها منوط به افزایش سرمایه و به روزرسانی شیوه عرضه محصول است.

 

وی گفت: جهت گیری های امداد در سال های اخیر متحول شده؛ مسئله رهبران شغلی و طرح های مختلفی را دنبال کردیم تلاش داریم ظرفیت متخصصین در ساماندهی آموزش ها به مددجویان و کسب و کارهای خرد مددجویان به کار گرفته شود تا از دانش و توان مدیریتی آنها بهره مند شویم چرا که متخصص فضای کسب و کار برای ایجاد اشتغال مددجویی لازم است.

 

عبدالوهاب بیان اینکه در شرایط سخت اقتصادی کشور لازم است کانون خیران و خیران کارآفرین برای کمک به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا مشارکت کنند، افزود: ایجاد اشتغال برای سه دهک اول جامعه ازجمله اولویت‌های کانون خیران کارآفرین باشد.

 

وی با تاکید براینکه توسعه و پایداری شغل مهم است و از عهده کارشناسان امداد و اساتید دانشگاهی خارج است، افزود: برخی از فعالان فضای کسب و کار موجود با همه ضعف و نقص های قوانین و مقررات، فساد مالی و ...روی پای خود ایساده اند و کار خود را توسعه دادند و چتری برای محرومین هستند و در استان ها همانند مازندران حاضر شدیم تا با هماهنگی نماینده ولی فقیه در مازندران و کارگروه اشتغال استان به ریاست استاندار متخصصین موفق کسب و کار به امداد معرفی شوند تا زمینه حضور آنها در کانون خیرین کارآفرین فراهم شود. تا در شعبات سراسر شهرستان ها برای مددجویان بهزیستی، امداد، سایر موسسات خیریه در 3دهک پائین جامعه یا همان افراد مستعد جویای کار شناسایی و آموزش داده شوند تا شاهد یک اقتصاد مقاومتی پویا باشیم.

 

کد خبر 1009922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha