به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، «اکبر بهنامجو» در حاشیه برگزاری چهاردهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان در تهران اظهار کرد: با پیگیری ها و رایزنی هایی که انجام شد راه اندازی بارانداز ریلی منطقه مرزی مغان به صراحت در متن توافق نامه بین دو کشور امضا و تصویب شد.
استاندار اردبیل با بیان اینکه از 2 سال گذشته برای تحقق این امر مهم اقدامات زیربنایی و اساسی انجام شده بود، افزود: برای پیگیری این طرح ۲ بار با شاهین مصطفی اف وزیر اقتصادی وقت آذربایجان و معاون نخست وزیری فعلی این کشور دیدار و گفتگو انجام شده بود تفاهم نامه اولیه ای با برگزاری جلسات فشرده ای با مسوول ریلی جمهوری آذربایجان نیز امضا شده بود.
این مقام مسئول تصریح کرد: در مذاکرات صورت گرفته این اجلاس استانداری اردبیل به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران و شرکت راه آهن آذربایجان، طرفین برای راه اندازی مرکز لجستیک خط راه آهن در پارس آباد مغان استان اردبیل به توافق نهایی رسیدند که نقطه عطفی برای استان اردبیل خواهد بود.
وی با بیان اینکه این اقدام در اقتصاد استان اردبیل تاثیر بسزایی خواهد داشت، اظهار داشت: تحول اساسی و بنیادی در سایه اتصال استان به خط ریلی جمهوری آذربایجان، روسیه و آسیای میانه برای پیشرفت اقتصادی استان یک رویکرد صادراتی و وارداتی مهم است.
بهنامجو اضافه کرد: با راه انداری خط ریلی در شمال استان محصولات کشاورزی منطقه صادر و مواد اولیه کارحانه های استان از این مسیر تامین می شود.
استاندار اردبیل این حرکت را نقطه عطف، اساسی و بنیادی برای اقتصاد استان بر شمرد و ادامه داد: خوشبختانه کارهای تملک اراضی آغاز شده، کار طراحی و تهیه نقشه فاز یک و فاز دو لجستیک بار انداز ریلی به اتمام رسیده است.
این مقام مسئول این اقدام را پیش زمینه سایر طرح های برون مرزی دانست و عنوان کرد: با پیگیری مجدانه باید این پروژه دنبال شود تا در سال آینده شاهد تحول عظیم در منطقه و افتتاح مراکز لجستیک ریلی باشیم.
استاندار اردبیل ضمن تقدیر از نماینده ولی فقیه در استان، بیان کرد: تشویق امام جمعه اردبیل و نماینده ولی فقیه در استان، تلاش نماینده مردم پارس آباد مغان و رئیس اتاق بازرگانی قابل تقدیر و تحسین است باید همه در این مسیر برای همکاری و وحدت گام های اساسی برداریم.
وی یادآور شد: سازمان برنامه و بودجه، وزیر راه و شهرسازی، نهاد ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه ، مشاوران فنی استانداری، مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی، وزارت اقتصاد و دارایی در این چند روز مذاکرات فشرده داشتند و جا دارد از همه این نهادها و ارگان ها تقدیر کنیم.
بهنامجو خاطر نشان کرد: علاوه بر آن افزایش مراودات سیاسی و اقتصادی و عمرانی در این حلسه بحث شد و در رابطه با باز سازی منطقه جنگی قره باغ استان اردبیل نهایت همکاری را به جهت داشتن طولانی ترین مرز مشترک خشکی انجام می دهد.
نظر شما