علی میرابی، سرپرست روابط عمومی مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی ایران –بافق در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، گفت: ۲۰۰ سردیس از شهید امر به معروف و نهی از منکر، آیت الله «شیخ محمد تقی بافقی» و همچنین مولانا وحشی بافقی شاعر قرن دهم هجری قمری در این مجموعه معدنی ساخته شد.
میرابی با اشاره به استفاده این سردیسها برای مزین کردن دفاتر اداری مجتمع و استفاده از آنها در مراسم های مختلف افزود: آشنایی با شخصیت های بزرگ ، مفاخر و مشاهیر شهرستان بافق و خدماتی که این مشاهیر و مفاخر در گذشته انجام داده اند مطمئنا تاثیر شگرفی بر اندیشه نسلهای آینده دارد.
وی با بیان اینکه مولانا وحشی بافقی از شاعران بلند آوازه ایران اسلامی است و آثار ارزشمندی همچون ناظر و منظور ، خلدبرین و شیرین و فرهاد را در تاریخ فرهنگ و ادب پارسی به یادگار گذاشته است به تاثیرات شهید امر به معروف و نهی از منکر آیت الله شیخ محمد تقی بافقی در جامعه نیز اشاره کرد.
وی اظهار داشت: این عالم از عالمان برجسته شیعه است که هفده سال در نجف اشرف اقامت داشت و در حوزه علمیه نجف از محضر استادانی چون مرحوم آیتالله آخوند خراسانی (ره) و آیتالله سید محمدکاظم یزدی (ره) بهره برده و در کنار آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی در تاسیس حوزه علمیه قم نقش بسزایی داشته است.
میرابی تصریح کرد: بارزترین وجوه شخصیتی آیت الله شیخ محمد تقی بافقی رویدادِ ایستادگیِ وی در برابرِ بیحرمتی اهل و عیالِ رضاخان در حرم «مَلَکپاسبان» حضرت فاطمه معصومه (س) است.
وی بدون ذکر هزینه انجام شده، هدف از ساخت سردیس را فرهنگسازی و تاثیر مثبت بر اقشار جامعه به ویژه کارمندان مجموعه فلات مرکزی و خانواده آنها عنوان کرد و ادامه داد: مفاخر میتوانند بهترین الگوهای جامعه باشند. هرچه بیشتر در زندگی و دستاوردهای ایشان برای بشریت کنکاش کنیم علاقهمندی نسبت به این بزرگواران افزوده می شود و سیره زندگانی آنها در محیط کار و زندگی تاثیر گذار خواهد بود.
مجتمع معدنی یادشده از چهار معدن آنومالی ۵a ، آنومالی(۱a)شمالی، معادن زاغیها و سنگ آهن چاه گز تشکیل شده و در ۲۵ کیلومتری شهر یزد قرار دارد .
این مجتمع دولتی است و زیر نظر شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران وابسته به وزارت صمت اداره میشود و بیش از ۳۰۰ نفر درآن به کار اشتغال دارند.
کمالالدین یا شمسالدین محمد وحشی بافقی از شاعران نامدار قرن دهم ایران است.
نظر شما