ترویج آموزه های دینی مهم ترین راهکار برای مقابله با آسیب های اجتماعی است

نوذری با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آموزه های دینی مهم ترین راهکار برای مقابله با آسیب های اجتماعی است، گفت: نرخ جامعه جوان در استان ایلام ۲۷ درصد و بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، سرپرست استانداری ایلام، صبح امروز(۴ اسفند) در هشتادمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان ایلام، اظهار کرد: ما یک جامعه جوان هستیم  و این در حالی است که  نرخ جامعه جوان در کشور  ۲۵درصد است که در استان ایلام این نرخ ۲۷درصد است.


«محمد نوذری»  با بیان اینکه وقتی جامعه جوان باشد، خود به خود درگیر مسائل و آسیب های اجتماعی می شود و این یک واقعیت است، یادآور شد: شورای اجتماعی به دستور  و با تاکیدات مقام معظم رهبری در وزارت کشور تشکیل شده است که در این شورا به بررسی و تحلیل آسیب های اجتماعی پرداخته می شود و در استان ها نیز شورای اجتماعی استانها تشکیل شده است.


وی یادآور شد: در استان ایلام نیز بر اساس بررسی های شورای اجتماعی، چهار اولویت در استان ایلام در حوزه مسائل و آسیب های اجتماعی  خودکشی، اعتیاد، طلاق و حاشیه نشینی در استان ایلام  احصا شده که از طریق شورای اجتماعی وزارت کشور خدمت مقام معظم رهبری تقدیم شده است.

 

سرپرست استانداری ایلام با بیان اینکه این اولویت ها در استان ایلام با حضور محققان، پژوهشگران، صاحب نظران و مسولان دستگاه های اجرایی مرتبط مورد پیگیری قرار گرفته است، یادآور شد: تلاش پژوهشگران و محققان حوزه آسیب های اجتماعی علاوه بر شناسایی نوع آسیب، بر ارائه راهکار و مداخله نیز باید متمرکز شود.


وی با تاکید بر ارائه راهکار در جریان و پایان طرح های پژوهشی در حوزه آسیب های اجتماعی، بیان کرد: در بحث پدیده های اجتماعی باید بر اساس فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی طرح های پژوهشی را با بومی سازی به پیش برد، در جامعه ایرانی بسیاری از مقوله های فرهنگی و اجتماعی با هم گره خورده است.

 

نوذری در پایان با اشاره به ضرورت تقویت ارزش های فرهنگی دینی، اسلامی و ایرانی در جامعه به ویژه در بین نسل جوان، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آموزه های دینی مهم ترین راهکار برای مقابله با آسیب های اجتماعی است.

 

همچنین یک مقام امنیتی نیز در این جلسه  با تاکید بر  اینکه در فرهنگی ایرانی و اسلامی ما ارزش های فرهنگی بی شماری در راستای تقویت در جامعه و مقابله با آسیب های اجتماعی وجود دارد، گفت: حوزه فرهنگی ما جدا از سایر مباحث و حوزه های سیاسی، اجتماعی و دینی نیست و  نمی توان مقوله فرهنگ را از حوزه های امنیتی و اجتماعی جدا کرد.

 

وی ابراز کرد: بسیاری از دستگاه های امنیتی و نظامی علاوه بر برنامه های حوزه تخصصی خود، نگاه فرهنگی به فعالیت های فرهنگی دارند و  به دنبال این هستیم که فرهنگ اصیل ایران اسلامی را در جامعه گسترش دهیم.

 

این مقام مسئول یادآور شد: مکاتب اجتماعی که در غرب مرسوم است اصولاً بر مبنای قدرت ترسیم شده است و دیدگاه افراد در جامعه غربی نسبت به مقوله فرهنگ، متفاوت از نگاه ایرانی و اسلامی به فرهنگ است، ما باید به سمتی پیش بریوم که ارزش های فرهنگی را که فرهنگ ما بر اساس ان شکل گرفته است، پیش برویم.

 

گفتنی است، در این نشست در خصوص ارائه طرح پژوهشی در حوزه آسیب های اجتماعی استان ایلام با حضور اعضای شورا بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر 1030246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha