پویش مسجد کانون مهر علوی برجسته کردن یکی از صفات امیرالمومنین(ع) است

حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه پویش مسجد کانون مهر علوی تذکر و تلنگری برای قاطبه جامعه برای کمک به نیازمندان، آسیب دیدگان و بحران دیدگان است گفت: پویش مسجد کانون مهر علوی برجسته کردن یکی از صفات امیرالمومنین(ع) است.

حجت الاسلام قاسم هاشمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد پویش مسجد کانون مهر علوی گفت: در حال حاضر ما برای زلزله زدگان سی سخت از کارخانه پتوبافی شاهین شهر چندین تخته پتو خریداری کردیم  تا برای زلزله زدگان این منطقه ارسال شود. بخشی از هزینه پتوها توسط مسجدی ها تقبل شده و بخشی نیز از طریق کمک های مردمی جمع آوری شده است. پویش مسجد کانون مهر علوی در واقع برجسته کردن یکی از صفات امیرالمومنین(ع) و تبیین و تبلیغ یکی از سفارشات حضرت علی (ع) است که به فکر نیازمندان و آسیب دیدگان جامعه باشیم.

 

امام جمعه شاهین شهر اظهار کرد: کسانی که در این شرایط و بحران ها گرفتار شده اند، پویش مهر علوی می تواند تذکر و تلنگری برای قاطبه جامعه باشد تا داد نیازمندان، آسیب دیدگان و بحران دیدگان و کسانی که در حوادث غیر مترقبه گرفتار شده اند را به پشتیبانی آنها بیایند.

 

 

حجت الاسلام قاسمی تاکید کرد: در واقع مسجد کانونی است که این معارف علوی و فاطمی و نبوی را در جامعه انتشار می دهد و اگر جامعه گرفتار غفلت و بی توجهی نسبت به هم نوع شده است، این مساجد هستند که با انتشار معارف دینی و اسلامی و انقلابی در مردم ایجاد انگیزه می کنند و آنها را بسیج کرده تا امکانات و توانایی های خود را به کمک آسیب دیدگان در بحران ها هدایت کنند،.

 

وی گفت: همان گونه که مسجد در تشکیل حلقه های معرفتی نقش دارد در حلقه های فرهنگی، هنری و سیاسی نقش پیدا می کند و می تواند در انتخابات ها تاثیرگذار باشد، می تواند در حوزه های بحران ها، آسیب ها و اتفاقاتی که رخ می دهد، نقش آفرین بوده و نقش تعیین کننده ای داشته باشد.

 

امام جمعه شاهین شهر تصریح کرد: مسجدی ها و متدینین که شاید بیشتر آنها از اقشار متوسط و یا حتی ضعیف جامعه باشند، ده ها میلیون تومان برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان ارسال کردند و هر حادثه غیر مترقبه ای که در کشور رخ داده است مانند سیل لرستان، هشت واحد مسکونی در یکی از روستاهای پلدختر به همت مردم و اهل مسجد ساخته شد.

 

وی گفت: این امر نشان می دهد که ظرفیت های مسجد بسیار بالا است و در حوزه های اقتصادی بسیار موثر است و در گذر از پیچ خطرناک تاریخی و تحریم های ظالمانه که علیه کشور ما صورت می گیرد، مساجد می توانند پایگاه خوبی برای مقابله با این بحران ها مانند دهه 50 و 60 باشند و کارکردهای مسجد دوباره مورد توجه قرار گیرد.

 

وی تصریح کرد: رویکرد ما در مسجد باید رویکرد اجتماعی، دینی، مذهبی و سیاسی باشد. مطمئنا پتانسیل های مسجد سرعت ما را در گشودن گره ها زیاد می کند و می تواند قدرت ما را در حل مشکلات و گره گشایی از آن افزایش دهد.

کد خبر 1033301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha