به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «میررضا مجیدی» امروز در جمع روسای دانشگاههای استان به تاریخ درخشان آذربایجان و تبریز در عرصههای مختلف علمی و فنآوری و نقش دانشگاه تبریز در رویدادهای اجتماعی و سیاسی کشور در هشت دهه اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: آذربایجان، تبریز و دانشگاه تبریز همواره منشا خدمات خیر به مردم ایران و جهان بوده اند.
رئیس دانشگاه تبریز افزود: آنچه امروزه در جهان با عنوان دانشگاه کارآفرین و جامعه محور مطرح است حدود 700 سال پیش در ربع رشیدی تبریز بعنوان دانشگاه بین المللی اجراء میشد و اکنون دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه ایران و مشهدالشهدای دانشگاههای کشور با بیش از 700 عضو هیئت علمی، دانشکدها و پژوهشکدههای مختلف در راستای حل مشکلات علمی و فناوری در عرصههای ملی و بینالمللی فعالیت میکند و در برخی از رشتههای فنی و مهندسی جزء 300 دانشگاه برتر دنیا است.
وی همکاری پژوهشی دانشگاه تبریز با مراکز علمی و پژوهشی کشور ترکیه در قالب طرح توبیتاک را از طرحهای بین المللی دانشگاه تبریز برشمرد و افزود: دانشگاه تبریز به عنوان کانون و مرکز ارتباطی پژوهشگران ایرانی با دانشگاههای ترکیه از طرف وزارت علوم معرفی شده است.
مجیدی تصریح کرد: انعقاد تفاهم نامه با بیش از 200 دانشگاه موجب بوجود آمدن دیپلماسی علمی گسترده اساتید این دانشگاه با اساتید دانشگاههای جهان شده است.
وی با اشاره به توانمندیهای علمی و آموزشی دانشگاههای استان آذربایجان شرقی و فعالیت 107 دانشگاه و موسسه آموزش عالی در استان گفت: 133 هزار دانشجو و 4355 عضو هیئت علمی در دانشگاههای استان در رشته های مختلف فعال هستند.
رئیس دانشگاه تبریز افزود: با توجه به پتانسیل های غنی، معادن، صنایع، کشاورزی، اجتماعی و فرهنگی در استان میتوان با برنامهریزی صحیح و تفویض اختیارات بیشتر به دانشگاهها در افق 1420 شاهد پیشرفت علمی و فناوری در کشور و گسترش دیپلماسی علمی بشویم.
نظر شما