به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحمدعلی آل هاشم» امروز در دیدار با وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کرونا فرصتهای جدیدی در آموزش و پرورش ایجاد کرد، اظهار داشت: آموزش و پرورش توانست با بهره مندی هوشمندانه از شرایط کرونایی بر بستر آموزش مجازی، چالش های عدالت آموزشی را تا حدودی از پیش روی بردارد.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: کرونا فرصتهای جدیدی در فرآیند تعلیم و تربیت به وجود آورده است، و بهرهبرداری از این فرصت، نیازمند بهرهمندی هوشمندانه از فضای مجازی بر پایه تعلیم و تربیت است.
وی با اشاره به محرومیت دانش آموزان از فضای مجازی در برخی از مناطق گفت: دانش آموزان نباید از آموزش محروم شوند و راه برون رفت از این مشکل نیز توزیع بسته های آموزشی، گسترش استفاده از آموزش تلویزیونی، آموزش فرد به فرد و افزایش کمک های خانواده به دانش آموزان است.
امام جمعه تبریز افزود: بروز وضعیت کرونایی، موجب بروز خلاقیت، از بین بردن محدودیت های زمان و مکان در آموزش و افزایش توقع از معلم به علت در دسترس بودن وی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه دخالت غیراصولی برخی از خانواده ها در موضوع آموزش به عنوان موضوع تخصصی موجب افراط و تفریط می شود، گفت: ایجاد شبکه شاد نقطه شروع خوبی برای برون رفت از چالش تعطیلی مدارس و آموزش در شرایط کرونایی بود، ولی تحقیقات باید در خصوص ارتقای سطح شبکه شاد و امکانات آن با سرعت ادامه یابد.
وی با بیان اینکه شبکه شاد همچنین در موضوع مناسبت های مختلف از جمله جشن تکلیف دانش آموزان عملکرد خوبی داشت، ادامه داد: نقش آموزش، خانواده و بزرگان در شکل گیری نظام تعلیم و تربیت، نقش اصلی را بر عهده دارند.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه تجربه نشان داده راه نابودی یک ملت، هدف گیری خانواده، نظام آموزشی و اسطوره ها و الگوهای یک کشور است افزود برای نابودی خانواده، منزلت زنان را می شکنند که بر این اساس باید منزلت بانوان در جامعه صیانت شود و ارتقا یابد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم اضافه کرد: برای شکستن منزلت نظام آموزشی نیز منزلت معلمان را می شکنند و برای از بین بردن الگوها و اسطوره ها، منزلت بزرگان را از بین می برند که باید جایگاه بزرگان و پیشکسوتان و معلمان و زنان حفظ شود.
نظر شما