تعالی و عزت ایران با تاسی از راه شهدا

تعالی و عزت ایران و با تاسی از الگوی رفتاری و عملی شهدا محقق خواهد شد که این موضوع به فرهنگ سازی و ترویج سیره آنان در قالب اقداماتی اثربخش مثل سه شنبه های تکریم و مسئولیت سپاری به شخصیت های دلسوز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، 22 اسفندماه به نام روز شهدا نامگذاری شده که البته همه ساعات و روزهای سال به نام شهدا و ایثارگران است چرا که جانفشانی و عزت آفرینی این الگوهای مهم زندگی بشری، فرصتی شده تا امنیت و اقتدار برای کشورمان فراهم شود.

 

روز شهدا و ایثارگران، فرصتی می شود که با برگزاری و اجرای برخی از برنامه ها این واقعیت مهم بیشتر ترسیم شود وگرنه در تمامی روزها و ساعات باید در خاطرات خود بر اهمیت ایثار و شهادت و از جان گذشتگی آنان و صبر خانواده هایشان یاد کنیم.

 

فرهنگ غنی ایثار و شهادت مایه آرامش و عزت یک مملکت می شود که تجربه آن برای کشور ما وجود دارد و الگویی برای جوامع اسلامی و آزادی خواه شده و باید برای تقویت این تفکر برنامه ریزی و اقدام موثر و کارآمدی را انجام دهیم.

 

فرهنگ سازی و اجرای برنامه هایی که منجر به بسط و گسترش از خودگذشتگی بشود مایه ماندگاری اقدامات گذشته و اثربخشی آینده خواهد شد، پس باید این اقدامات با راهکارهای جدید و به دور شعارزدگی پیش برویم تا به هدف واقعی برسیم.

برنامه سه شنبه های تکریم یکی از رویدادهایی بود که علاوه بر تجلیل شخصیت های مختلف، به سمت ارج گذاری به خانواده شهدا با یک برنامه منسجم پیش رفت و همین موضوع در فرهنگ سازی و آگاهی بخشی برای فرهنگ ایثار و شهادت پیشبرد خوبی داشته است.

 

وقتی کانون های فرهنگی و هنری مساجد به این مقوله در محلات خود پرداخته اند مطمنا فرصت های خوبی را نیز خلق کرده اند که نسل جدید از ان استفاده خواهد کرد اما در انتصاب مدیران نهادها و سازمان ها نیز باید افراد را انتخاب کنند تا اینکه آنان نیز با تفکر جهادی و ایثار و گذشت به مردم خدمت رسانی انجام دهند.

 

*برگزاری ۱۲۰۰ دیدار در قالب طرح سه‌شنبه‌های تکریم

 

مدیرستاد کانون های مساجد اصفهان گفت: هزار و 200 دیدار در قالب طرح سه‌شنبه‌های تکریم در این استان در یک سال گذشته انجام شده است.

 

حجت الاسلام «محمدرضا نیستانی» گفت: بیش از هزار و ۲۰۰ دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران، خیرین، شخصیت های برگزیده و نخبگان محلی در قالب طرح سه شنبه های تکریم در استان اصفهان اجرا شده که که بر اساس سلیقه کانون ها نوع اجرای آن متفاوت بود.

 

وی با بیان اینکه 349 کانون فرهنگی و هنری این استان  طرح سه شنبه های تکریم را اجرا کردند، تصریح کرد:  برخی یک مرتبه و برخی نیز بیش از 6 بار این کار را انجام داده اند که از گذشته چنین برنامه ای وجود داشته و بازهم ادامه دارد.

*سه شنبه های تکریم الگوسازی برای دیگرنهادها

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به این طرح پیشنهادی کانون های مساجد کشور و همراهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: سه شنبه های تکریم الگوسازی برای دیگرنهادهای کشور بوده که در نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت نقش دارد.

 

حجت الاسلام «رمضانعلی معتمدی«، افزود: ایثار و شهادت در کشور مثال زدنی بوده و ما نیز امروز از شهدا، راه هدایت می‌جوییم و  باید خط و راه شهدا را ادامه و ترویج دهیم.

 

*ضرورت ارزشیابی فردی از ادای دین به شهدا

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: همه نسبت به خون شهدا و صبر خانواده های آنان مسئولیت دارند و باید این مسئولیت و ادای دین را ارزشیابی کنیم که تا چقدر پایبند بوده ایم.

 

«مسعود  احمدی نیا» با اشاره به اینکه شهدا مسیر پیشرفت را مشخص کرده اند، تصریح کرد: باید ببینیم در این چهل سال در هر سنگری که بوده ایم چه میزان از این نور استفاده کرده ایم و پایبند به مسئولیت و وظیفه خود در برابر نظام و رشادت های ایثارگران بوده ایم.

 

وی ادامه داد: اگر همه آحاد جامعه به سهم خودشان از این فرهنگ که همان مکتب امام حسین(ع) است تلاش کنند، بسیاری از مشکلات و آسیب های جامعه را نخواهیم داشت.

کد خبر 1036826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha