ارزش آفريني و توسعه ظرفيتهاي اشتغال از اولویت های اداره معین اقتصادی است

قناویزچی گفت: اداره معین اقتصادی در تعامل با سازمان ها و نهادها، ۳۰ تفاهم نامه همکاری و ۶۲ پروژه مشترک با سازمان های موثر در حوزه کسب و کار و حدود ۱۶۰ پیگیری در این حوزه برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علی قناویزچی» امروز چهارشنبه (۱۵ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران بیان کرد: رویکرد اداره معین اقتصادی برنامه ريزي جهت تعامل و هماهنگي بين اركان تحقق اهداف معين اقتصادي در حوزه شهرداري مشهد مقدس، ايجاد هماهنگي و هم افزايي بين شهرداري مشهد مقدس و سازمانها و نهادهاي سطح شهرستان مشهد در راستاي ايجاد ارزش آفريني و توسعه ظرفيتهاي اشتغال، شناسايي فرصت ها و چالش هاي حوزه كارآفريني و اشتغال و ارائه طرح و برنامه جهت بهبود فضاي كسب و كار و توسعه ظرفيتهاي اشتغال و هماهنگ سازي، انسجام بخشي و برقراري توازن درحوزه اكوسيستم كارآفريني با نگاه فرابخشي است.

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد افزود: این اداره با ایجاد کارگروه ارزش افرینی و توسعه ظرفیت های اشتغال تلاش کرده در مباحثی همچون ساماندهی کارگران ساختمانی، دیجیتال مارکتینگ ها، مراکز نیکوکاری، مشارکت دادن خیرین با برگزاری جلسات با سازمان های درون مدیریت شهری و بیرونی در جهت اشتغال زایی با ایجاد هم افزائی بین بخشی، نقش هماهنگ کننده و تسهیل گر داشته باشد.

 

وی گفت: این اداره در تعامل با سازمان ها و نهادها، 30 تفاهم نامه همکاری و 62 پروژه مشترک با سازمان های موثر در حوزه کسب و کار و حدود 160 جلسه پیگیری در این حوزه برگزار کرده است.

 

قناویزچی تهیه کتاب معین شهر را از دستاوردهای تعامل با سازمان های اجرایی عنوان کرد و افزود: این کتاب با برگزاری 300 جلسه جهت هم اندیشی و کسب تجربه با ادارات، سازمانها وکارآفرینان برتر، 182 مکاتبه با سازمان ها و احصاء ظرفیت های توسعه اشتغال و سرمایه های کارآفرینی و انعقاد تفاهم نامه همکاری با 28 دستگاه برون سازمانی تهیه شده است.

 

وی اظهار داشت: اداره معین اقتصادی به منظور احصاء ظرفیت های توسعه اشتغال و سرمایه های کارآفرینی پروژه های مشترک با سازمان جهاد کشاورزی، سازمان تعاون روستایی، اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، اداره تعاون ، کار و رفاه، صدا و سیما، اداره کل صمت، کمیته امداد، فنی و حرفه ای، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خراسان و .. داشته است.

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد بیان کرد: تولید صنایع دستی از سنگ سرپانتی، عروسک سازی، کسب و کارهای نوین، انیمیشن، نیروگاه خورشیدی، گیاهان دارویی، تولید مصنوعات چرمی از چمله پروژه هایی است که برای توسعه فرصت های کسب و کار در نظر گرفتیم که در ابتدا در سه مبحث سنگ سرپانتین، عروسک سازی و کسب و کارهای نوین ورود کردیم.

 

وی گفت: در حوزه سنگ سرپانتین اولین رویداد سنگ و قلم با جانمایی باکس هایی در مترو جهت معرفی سنگ سرپانتین و هنرمندان این حوزه برگزار شد در ادامه مسابقه پیامکی برای شناساندن این سنگ و در اختیار گذاشتن فضایی از پل کوه پارک در اختیار هنرمندان این حوزه، جشنواره ایده پردازی با موضوع سنگ هرکاره برگزار شد.

 

قناویزچی افزود: پیگیری برگزاری کارگروه استانداری با موضوع سنگ سرپانتین و پیگیری مصوبات آن، تبلیغات گسترده در سطح شهر و کشور با استفاده از ظرفیت رسانه ها و پیگیری فروشگاه های خالی شهرداری برای عرضه محصولات سنگی و ... از دیگر اقدمات ما در حوزه سنگ سرپانتین می باشد.

 

وی با اشاره به حوزه عروسک سازی بیان کرد: با توجه به اینکه این حوزه نیاز به سرمایه زیاد، کارگاه و تخصص بالا ندارد، هر خانم در کنار کار منزل می تواند با آموزش وارد این حرفه شود و در جهت اشتغالزایی برای خانواده موثر باشد. لذا این اداره ضمن برگزاری جلسات با هنرمندان این حوزه و آشنایی با مسائل و مشکلات آنها در حوزه بازاریابی، فروش، صادرات، مواد اولیه، مکان فروش و ..، غرفه های نمایشگاهی و فروش در جمعه بازار، فروشگاههای شهرما و ایستگاه های بهارانه ایجاد کرده است. همچنین واگذاری غرفه فروش عروسک در کوهسنگی به کارآفرین این حوزه و بازدید، شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی عروسک سازان از دیگر اقدمات ما در حوزه عروسک سازی است.

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد از برگزاری جشنواره عروسک سازی در اینده ای نزدیک خبر داد و گفت: با برگزاری این جشنواره ضمن شناسایی افراد متولی این حوزه ، از افراد صاحب فکر و هنر برای ایده پردازی و ساخت عروسک هایی با هویت ملی و ایرانی بهره مند می شویم.

 

قناویزچی گفت: با توجه به اینکه کسب و کارهای نوین در شرایط حال حاضر جامعه ما ضروری است و موجب درآمدزایی نامحدود، بدون محدودیت زمان و مکان و محدودیت جغرافیایی است و با کمترین سرمایه می توان ورود کرد، جلساتی با کارآفرینان شناسایی شده در این حوزه برگزار شده است.

 

وی افزود: ما با معرفی افراد کارآفرین به اپلیکیشن ها ضمن تبلیغ محصول کارآفرین، در جهت معرفی اپلیکیشن در تبلیغات شهری تلاش می کنیم در جهت اشتغالزایی و توسعه کارافرینی گام برداریم.

 

مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد گفت: برای توسعه کارآفرینی و زنجیره ارزش، توانمندسازی تشکل های کارآفرینی محله را در دستور کار قرار دادیم و در این خصوص 355 کارآفرین و 20 پشتیبان شناسایی شده که 1230 اشتغال را ایجاد کرده است.

 

 

کد خبر 1053764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha