«طاهر مهتابی زیناب» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با اشاره به تصویب منطقه ویژه صنعتی تبریز در اراضی اوقافی، اظهار داشت: این امرعلاوه بر تحقق افزایش بهره وری اقتصادی موقوفات، زمینه فعالیت بدون واسطه سرمایه گذاران و تولید کنندگان در اراضی اوقافی را فراهم میآورد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه سه شهرستان تبریز با بیان اینکه ادارات اوقاف و امور خیریه و موقوفات در هیچ زمانی مانع تولید و سرمایه گذاری نبوده و نیستند، گفت: ادارات اوقاف همواره یکی از عوامل موثر برای رونق و توسعه سرمایهگذاری هستند، چرا که در سطح ایران اسلامی و استان، شرکتهای بزرگ سرمایه گذاری تولیدی در اراضی اوقافی فعالیت میکنند.
وی متذکر شد: اداره اوقاف و امور خیریه نه به صورت اداری، بلکه به صورت قرارگاهی در راستای تسهیل و رفع موانع تولید با هم افزایی دستگاههای دیگر، آمادگی خود را اعلام میکند.
مهتابی با اشاره به آغاز فعالیت این اداره اوقاف از ابتدای سال ۹۹، گفت: با تلاش و تدابیر مدیرکل محترم اوقاف و امور خیریه استان، اقدامات اساسی در راستای شناسایی رقبات متعدد موقوفات انجام گرفته و امسال نیز ضمن بهبود و تقویت نقاط ضعف، رویکرد خود را در راستای تحقق شعار فرمایشی مقام معظم رهبری در امر تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها قرار میدهیم.
وی افزود: اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه سه تبریز با گستره وسیع جغرافیایی شامل شش قریه و شهر به صورت شش دانگ موقوفه ویژه موقوفات قائم مقام فراهانی است که هدف از ایجاد این اداره نیز در اولویت اول خدمترسانی بهتر و موثرتر به مردم و مراجعان به خصوص سرمایه گذاران و تولیدکنندگان است. شناسایی رقبات این موقوفات با توجه به گستردگی ۴۸ هزار هکتاری موقوفه نیز در اولویت بعدی و کاری ویژه قرار دارد
وی ادامه داد: اداره اوقاف ناحیه سه تبریز با همکاری مجموعه همکاران اداره کل استان، در سال ۹۹ اقدامات اساسی در تنظیم و و تجدید اجاره نامه اراضی و املاک وقفی انجام داده و همچنین جهت ساماندهی اراضی و املاک و برنامه ریزی دقیق برای سالهای آتی اقدام به تهیه نقشه در قالب بانک کاداستر رقبات موقوفات کرده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه سه تبریز با تاکید بر اینکه تعطیلی یا رکود فعالیت بنگاههای تولیدی و توقف روند تکمیل طرحهای سرمایهگذاری باید آسیب شناسی شود، افزود: باید با حذف برخی واسطهها غیرمهم از مداخله غیرضروری برخی دستگاهها و عوامل زاید جلوگیری شود. خواسته اداره اوقاف نیز حذف این نوع واسطهها در امر سرمایهگذاری و تولید است تا سرمایهگذار و تولید کننده با موقوفه به صورت مستقیم وارد مذاکره و اقدام شود.
وی متذکر شد: امیدواریم در سال جدید با پشتیبانیها و مانع زداییها و افزایش نظارت دستگاههای ناظر بر این امر، اقدامی موثر را در امر تولید داشته باشیم و این مانع زداییها و پشتیبانیها به جای اقتصاد فردی و گروه خاص، در راستای رشد و تعالی اقتصاد عمومی کشور و معیشت مردم باشد.
نظر شما