۴۲۰ هزار نفر در طرح شهید سلیمانی از خدمات هلال احمر برخوردار شدند

خدادادی از برخورداری ۴۲۰ هزار نفر در خوزستان از خدمات هلال احمر در طرح شهید سیلمانی خبر داد و گفت: با فعال‌سازی بانک امانات و تجهیزات در ایام کرونا، تاکنون ۳۲۵ هزار دستگاه اکسیژن‌ساز و کپسول اکسیژن را در اختیار مراکز درمانی و مردم قرار دادیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی خدادادی» در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته هلال احمر و صلیب سرخ اظهار کرد: این جمعیت بحران‌ها و وقایع غیرقابل انتظار همچون سیل و زلزله و ... باید آمادگی لازم را داشته باشد که با اقدامات خود به آحاد جامعه باعث کاهش خطرپذیری شود.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان مهمترین مؤلفه این جمعیت را سرمایه اجتماعی دانست و بر تقویت آن تاکید کرد و افزود: بدون سرمایه اجتماعی هیج نهاد مردم نهادی نمی‌تواند فعالیتی داشته باشد و این سرمایه با اعتماد عمومی افزایش پیدا می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه سرمایه اجتماعی باعث افزایش تاب‌آوری می‌شود و با آموزش‌های همگانی افزایش پیدا می‌کند ادامه داد: ما باید سرمایه اجتماعی و تاب آوری را افزایش دهیم چرا که تمام اهداف جمعیت معطوف به این دو مؤلفه مهم است.

 

خدادادی با بیان اینکه بحران‌ها باعث همبستگی ملی می‌شوند و ما باید برای رسیدن به این اهداف زمینه‌ساز آموزش‌های همگانی شویم و آن را به دل افراد جامعه ببریم اضافه کرد: در این راستا آموزش‌ها و طرح‌های ملی و استانی را اجرا کردیم که از جمله آنها می‌توان به طرح دادرس، طرح خادم، تولید محتوا به زبان‌های مختلف، آموزش‌های تخصصی و همگانی برای نیروهای جمعیت و آحاد جامعه و ... اشاره کرد.

 

وی از فعالیت 150 خانه هلال در استان خبر داد و عنوان کرد: 16خانه هلال در هفته هلال احمر افتتاح شده و این مراکز می‌توانند زمینه‌ساز کاهش مخاطرات شوند و طریق خانه‌های هلال می‌توانیم حلقه وصلی میان توانمندان و نیازمندان باشیم.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در حوزه‌های آموزش و داوطلبی باز همین تلاش‌ها را در راستای محرومیت‌زدایی به انجام رساندیم تصریح کرد: خوزستان به عنوان دومین استان حاشیه‌نشین کشور نیازمند توجه جدی به مناطق با محرومیت مفرط است که در این راستا با کمک خیرین اقداماتی را در جهت محرومیت‌زدایی انجام می‌دهیم.

 

وی از فعالیت بیش از 20 پایگاه امداد و نجات در منطاق پرخطر خبر داد و با بیان اینکه این پایگاه‌ها به صورت شبانه‌روزی و داوطلبانه به مردمی که دچار حادثه شدند ارائه خدمات می‌کند گفت: خدمات دیگر ما در بحث توانبخشی و ارتوپدی است که شاید بهترین و ارزان‌ترین خدمات باشد و در کنار آن مرکز طب هسته‌ای و درمانگاه‌های مختلف را ایجاد کردیم.

 

خدادادی با اشاره به اقدامات هلال احمر در مقابله با کرونا ابراز کرد: در بحث کرونا هلال احمر شاید دومین نهاد بعد از وزارت بهداشت باشد که در حال کمک‌رسانی است و در حوزه‌های مختلف در بحث اجرای طرح شهید سلیمانی به همراه بسیج و دانشگاه علوم پزشکی حضور فعالی دارد.

 

وی با بیان اینکه هلال احمر در ایجاد نقاهتگاه، آزمایش تشخیصی در مرزها و ایستگاه‌های ورودی مسافران و همراهی با دانشگاه در تامین نیازهای این مجموعه‌ها نقش مهمی را داشته است اذعان کرد: در طرح شهید سلیمانی 114 هزار و 900 واحد صنفی و اداری را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی نظارت کردیم.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر رهگیری بیماران بدون علامت، نمونه‌گیری و تست تشخیصی کرونا را از دیگر اقدامات این جمعیت در ایام کرونا دانست و تاکید کرد: در این طرح حدود 420 هزار نفر در خوزستان از خدمات نیروهای هلال احمر برخوردار شدند.

 

وی خاطر نشان کرد: در مبادی دو مرز شلمچه و چذابه نیز اقداماتی را داشتیم که از جمله راه‌اندازی آزمایشگاه پی سی آر است که این آزمایش در مرزها متفاوت بوده و در 2 ساعت می‌تواند جواب تست مراجعه‌کنندگان را بدهد ولی آزمایش‌های پی سی آر معمولی در 6 ساعت پاسخ تست کرونا را مشخص می‌کند.

 

خدادادی فعال‌سازی بانک امانات و تجهیزات را از دیگر اقدامات هلال احمر در ایام کرونا دانست و اضافه کرد: تقریبا 325 هزار دستگاه اکسیژن‌ساز و کپسول اکسیژن را به صورت امانی در اختیار مراکز درمانی و مردم قرار دادیم و در ادامه نیز با کمک خیرین تجهیزاتی را تامین می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه با توجه به حجم بالای مراجعهکنندگان و گروه هدف در اهواز و استان این جمعیت آمادگی دارد در تزریق واکسن همکاری کند افزود: امدادگران این جمعیت تجربه و مهارت تزریق واکسن در دوره‌های مختلف همچون تزریق واکسن به حجاج را دارند و می توانند در این بخش نیز به دانشگاه علوم پزشکی اهواز کمک کنند.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان به تهیه و توزیع 23 هزار و 200 بسته معیشتی میان خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده از کرونا و تامین بسته‌های بهداشتی برای بیماران صعب‌العلاج همچون ماسک، شیلد، دستکش و ... اشاره کرد و یاد آور شد: طرح فطرانه‌ای را نیز در نظر داریم که در قالب آن  بعد از عید فطر بسته‌های بهداشتی و معیشتی میان نیازمندان توزیع می‌شود.

 

کد خبر 1056246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha