کاندیداها باید دو عنصر صداقت و عدالت داشته باشند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: کاندیداها باید دو عنصر صداقت و عدالت داشته باشند یعنی صداقت بین خودش و خدای خودش و عدالت بین خود و خود، بین خود و دیگران و بین خود و طبیعت نیاز دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، آیت الله «سید حسن عاملی» در خطبه های نماز جمعه ظهر امروز (14 خردادماه) در مصلی امام خمینی (ره) گفت: در روزگاری که حق با غلبه تعیین شود، هر کشوری اقتدار نداشته باشد مورد حمله و هجمه قرار می گیرد. علت حمله صدام به ایران و شهادت ۲۲۰ هزار نفر این بود که اسکتبار جهانی احساس کردند ایران اقتدار ندارد. از طرفی هیچ اقتداری مثل حضور مردم در صحنه و حضور در پای صندوق های رای نیست. اگر دشمن در این انتخابات کشف کند که ملت صحنه را ترک کردند قطعاً برنامه ریزی وحشتناک برای آینده این کشور خواهند ریخت به همین جهت می گوییم شرکت در انتخابات یک فرضیه ملی و مانور قدرت ملت ماست.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل تصریح کرد: فرهنگ صحیح و فاخر مقدم بر اقتصاد و سیاست است. اگر فرهنگ صحیح نباشد دزدی و خیانت همه جا را فرا می گیرد و اقتصاد زمین گیر می شود. اگر فرهنگ صحیح نباشد سیاست فاجعه ها درست می کند، یکی از آنها اتخاذ مسیر غلط در رسیدن به کرسی ریاست است.

 

وی خاطر نشان کرد: در این خطا منافع ملی کلا ویران می شود هم آبروی نظام می رود، هم منافع ملی زیر سوال می رود و هم مردم را فریب می دهند و هم فرد ناصالح روی کار می آید.

 

آیت الله عاملی ادامه داد: اما مصیبت سیاست بدون فرهنگ فقط این نیست، مصیبت بزرگ مدیونیت کاندیدا به افراد چاپلوس، متملق، ریاست طلب و فرصت طلب است که به ستادها وارد می شود. یکی در دادگاه پرونده دارد و می خواهد با دست کاندیدای پیروز آن را حل کند.

 

امام جمعه اردبیل افزود: یکی سالهاست که به عشق ریاست خودخوری کرده و حالا آرزو دارد که با دست کاندیدای پیروز به مدیریت یک اداره یا ریاست یک سازمان تکیه بزند، او هم اعتقادی به حرمت کاندیدا ندارد او فقط به درد خود می اندیشد و مصیبت این است که روسای ستاد هیچ کسی را رد نمی کنند بلکه سمت هم می دهند و می گویند موسم انتخابات و طبیعت انتخابات طرد و نیست بلکه جذب است و حالا هر متملق و دنیا طلب و ریاست طلب که احساس می کند فلان کاندیدا پیروز خواهد شد آستین بالا می زند تا در ستاد رتبه بگیرد و اگر نگرفت خودش ستاد مردمی می زند . دادن سمت به اینها قطعا خیانت به ملت، به خدا ، به رسول خدا و مسلمان هاست. مصیبت بزرگ اینجا دوتاست اگر فردا به این ها سمت ندهند طوفان به پا خواهند کرد و علیه کاندیدای پیروز شدیدترین آبرو ریزی و توطئه را درست خواهند کرد، مصیبت دوم شدیدتر است، اگر کاندیدای پیروز به این ها مقام بدهد.

 

 

نماینده ولی فقیه در استان یادآور شد: علاوه بر اینکه به ملت خیانت شده به کشور خیانت شده بلکه علاوه بر آن یک فرهنگ بسیار عفونت بار در کشور تشکیل می شود چون مردم می بینند با حضور در ستاد و با چند جمله چاکرم نوکرم فدایی ام می توان هم نقش و سمت پیدا کرد و هم به وام های کلان رسید و هم به ریاست به راحتی دست یافت در نتیجه ما می شویم یک ملت متملق پرور و می شویم یک کشور با مدیرانی که ذره ای به درد مدیریت نمی خورند . الان کسانی، مخصوصاً ستاد کسانی که امکان پیروزی آنها بیشتر است وارد شده اند که انسان با آنها برای آینده کشور بسیار نگران می شود بلکه وحشت می کند.

 

آیت الله عاملی تاکید کرد: با این فرهنگ عفن پدر به پسر می گوید پنج سال است بیکار هستی، کار پیدا نمی کنی فلانی رفت به فلان کاندیدا کار کرد، کار پیدا کرد موقعیت پیدا کرد. در نتیجه کاروان تملق و چاپلوسی و نفاق راه می افتد. راه چاره چیست؟ راه چاره در دست کاندیدا و ملت است. اما کاندیدا، چاره اصلی در حریت کاندیداست، انسانی که حریت ندارد تقوی ندارد. «التقوی عتق من کل ملکه و منجاه من و کل هلکه». ابن ابی الحدید درباره امیر المومنین(ع) فرموده: «کان لا یستمیل احدا الی نفسه» ( در پی شکار میل کسی نبود) این قدرت روحی فوق العاده می خواهد.

 

وی اظهار داشت: کاندیدای اصلح کسی است که اولا هر کسی را به ستاد راه ندهد، ثانیا با صراحت از حالا بگوید ایها الناس من برای کسی نمی خواهم مدیون شوم، چراغ را خاموش می کنم، هر کس برای دنیا و به طمع ریاست آمده، ستاد را ترک کند و الا فردا من هیچ تعهدی در برابر آنها نخواهم داشت. اگر کاندیدایی جرات داشت در موسم انتخابات این جمله را بگوید تا مگسان دور شیرینی ستادها را ترک کنند حتما و حتما به او رای دهید.

 

خطیب نماز جمعه اردبیل بیان کرد: یک راه حل هم در دست ملت بزرگ ماست و آن این است که فردای انتخابات، گروه های نظارتی تشکیل دهند و بشدت مواظب باشند که در انتخاب مدیران، مصالح کلان کشور و ملت رعایت شود. اولاً کاندیدای پیروز را ملزم کنند که با آرای کارمندان مدیر انتخاب کند، ثانیاً اگر کاندیدا به حرف ملت گوش نکرد و گفت من مدیون عده ای هستم با نصب آنها فریاد بکشند و نهی از منکر بکنند اگر ساکت بمانیم ما نیز شریک جرم خواهیم بود.

 

آیت الله عاملی اعلام داشت: مقام معظم رهبری فرموند: انتخابات برای کشور مایه آبروست مایه افتخار است همه مراقب باشند که انتخابات مایه بی آبرویی برای کشور نشود. بی آبرویی گاهی با سیاه نمایی کاندیداهاست و گاهی با جذب انسان های حقیر به ستادها و میدان دادن به آنها و مدیون شدن به آنها است.

 

نماینده ولی فقیه در استان عنوان کرد: کاندیداها باید دو چیز  داشته باشد؛ صداقت و عدالت. صداقت بین خودش و خدای خودش و عدالت بین خودش و خدای خودش و عدالت بین خود و خود و بین خود و دیگران و بین خود و طبیعت. تمام حرف قرآن هم همین است «وَ تَمَّتْ كَلِمَةُ رَبِّكَ صِدْقاً وَ عَدْلًا ». دروغ با مردم، وعده های غیر عملی به مردم، استخدام عواطف مردم با تحریک، تخریب، جذب انسان های ناصالح و... همه خلاف عدالت است.

 

ایشان در خطبه اول به طور مبسوط در خصوص شخصیت حضرت امام (ره) و سیره آن امام همام و فضایل روحی ، اخلاقی و اجتماعی و سیاسی آن رهبر کبیر صحبت کردند.

کد خبر 1063257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha