هزینه ۸۷ میلیارد تومانی برای بیماران کرونایی در آذربایجان‌شرقی

مجیدی با بیان اینکه سال گذشته ۲۴هزار مراجعه بیمار کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت ثبت شده است، گفت: تاکنون ۸۷ میلیارد تومان هزینه برای بیماران مبتلا به کرونا هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «وحید مجیدی» امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز اظهار داشت: سال گذشته ۲۴هزار مراجعه بیمار کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت  ثبت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: تاکنون  ۸۷ میلیارد تومان هزینه برای بیماران مبتلا به کرونا هزینه شده است و حدود ۱۶ هزار نفر بستری داشتیم به‌طوریکه هزینه هر بار بستری بالغ بر ۵ میلیون ۷۰۰ هزار تومان برای بیمه سلامت است.  

وی با تاکید بر اینکه در بیماران خاص ۴ هزار و ۱۶۰ بیمار تحت پوشش بیمه سلامت داریم، گفت: سال گذشته ۵۹ میلیارد تومان هزینه شده است و در پنج ماه سال‌جاری نیز ۴۳ میلیارد تومان هزینه شده است که اکثر خدمات دریافتی برای بیماران رایگان می‌باشد. 

مدیرکل بیمه سلامت استان تصریح کرد: در نسخه‌نویسی الکترونیکی در بخش سر‌پایی به طور کامل بدهی پرداخت شده است و داروخانه‌ها نیز در هفته جاری پرداخت خواهد شد. 

مجیدی، افزود: همه داروهایی که تائید اثربخشی آن در ستاد ملی کرونا تائید شود، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد برای مثال داروی رمدیسیور تابع مقررات و شرایط تعیین شده مجلس و شورای عالی بیمه است از سال ۹۹ با تائید کمیته درمان در تعهد بیمه آمد. 

وی گفت: اگر بیماری  بنا به تشخیص پزشک هم در بیمارستان بستری شود و هم بتواند در خانه درمان شود، می‌تواند دُز اول دارو را در بیمارستان دریافت کرده و‌ مابقی دُزها را در اورژانس دریافت کند و تحت پوشش بیمه سلامت هم باشد. 

مدیر‌کل بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۲ میلیون نفر در استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر عضو بیمه ایرانیان است همچنین ۴۳۰ هزار نفر عضو بیمه رایگان می‌باشند. همچنین ۲۵۰۰ موسسه و ۹۳دفتر پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت استان هستند. 

وی در ادامه با بیان اینکه کلیه هزینه‌های انجام تشخیص‌های بعد از بیانات رهبری به صورت رایگان شده است، گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه تعرفه‌ دولتی از بیمار اخذ نمی‌شود و اگر هزینه‌ای هم دریافت شود قطعا در بخش‌های خصوصی است.  

مجیدی به موضوع نسخه‌نویسی الکترونیکی اشاره و تصریح کرد: از ۳۳۰ هزار نسخه به دست رسیده،  ۶۷ درصد به صورت الکترونیکی است، البته تا پایان آذرماه طبق الزام قانون باید همه نسخ‌ الکترونیکی شود و هیچ نسخه کاغذی پذیرفته نشود. 

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه تمام اطلاعات از طرق کد ملی استعلام می‌شود، متذکر شد: این موضوع باعث کاهش بار مراجعه و هزینه‌های کاغذی و خطاهای ممکن شده است. 

کد خبر 1094693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha