دبیرخانه‌های راهبری دروس به عنوان بازوی علمی به یادگیری دانش‌آموزان کمک می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: دبیرخانه‌های راهبری دروس به عنوان بازوی علمی، به تقویت معلمان و یادگیری دانش‌آموزان کمک می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، رشید قربانی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در آیین افتتاح گردهمایی کشوری دبیران دبیرخانه‌های راهبری دروس دوره اول متوسطه که با حضور مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، با بیان اینکه در دو دهه اخیر در حوزه کمی آموزش و پرورش از جمله پوشش تحصیلی دانش‌آموزان، ساخت و ساز مدارس و سایر مولفه‌ها توجهی خوبی شده است، اظهارکرد: در حوزه کیفیت بخشی به برنامه‌ها با مشکلات و چالش‌هایی روبرو بوده‌ایم که دلایل مختلفی دارد.

 

 

 

وی نیروی انسانی توانمند را یکی از مولفه‌های تاثیر گذار در اقدامات کیفی عنوان کرد و گفت: باید با برگزاری دوره‌های کیفیت بخشی، کارگاه آموزشی و ارتقاء انگیزش و رضایت معلمان، برنامه‌های کیفی تقویت شود و راه‌اندازی دبیرخانه‌های راهبری دروس می‌تواند بستر کار را فراهم نماید.

 

 

 

قربانی با اشاره به اهتمام مسئولان دبیرخانه‌های راهبری دروس و تلاش‌های صورت گرفته در راستای رفع موانع و مشکلات، تصریح کرد: دبیرخانه‌های راهبری دروس می‌توانند بستر لازم را برای تقویت معلمان و یادگیری دانش‌آموزان ایجاد نمایند. 

 

 

وی راه‌اندازی دبیرخانه‌های راهبری دروس را ابتکار عمل و محوری برای انجام امور دانست و اظهار داشت: این دبیرخانه‌ها می‌توانند با توجه و حساسیت خاص، در زمینه تالیف کتاب‌های درسی دانش‌آموزان خط مشی ارائه کرده و در اجرای برنامه‌ها و رفع موانع و مشکلات پیش‌رو کمک نماید.

 

 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اعمال نظارت بالینی بر سیستم آموزشی و ایفای نقش در این خصوص را از دیگر وظایف دبیرخانه‌های راهبری دروس عنوان کرد.

 

 

وی با تشکر از دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش در راستای توجه به این حوزه، ابراز امیدواری کرد از دبیرخانه راهبری دروس به عنوان بازوی علمی استفاده لازم صورت گرفته و این اقدامات ارتقای هر چه بیشتر کیفیت در آموزش و پرورش را فراهم نماید.

کد خبر 1103952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha