از ورود لایحه «صیانت از بانوان در برابر خشونت»  به  مجلس تا تشکیل اتاق فکر آسیب شناسی بانوان

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه «صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت» در آستانه ورود به صحن علنی مجلس است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با سید علی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیدار و گفت و گو کرد.

 

«سارا فلاحی» در این دیدار، با بیان اینکه در مرحله نخست باید نگاه خانواده محور باشد، اظهار کرد: باید آموزش را از خانواده‌ها آغاز کرد و این مهم نیازمند پیش بینی و تخصیص اعتبار برای فرهنگ سازی است.

 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مهریه حق شرعی زنان است، گفت: اما نباید از این موضوع به دنبال درست کردن کلاه شرعی بود یا با پیش بینی مهریه‌های خانمان برانداز کانون خانواده را به نابودی کشاند.

 

وی، ادامه داد: همگان معتقدیم بین زنان و مردان تفاوت‌هایی است، اما باید این تفاوت‌ها را به رسمیت شناخت، چرا که بسیاری از قوانین تفسیر به رأی می‌شوند. 

 

فلاحی بر ضرورت ارتقای سواد رسانه‌ای تاکید کرد و گفت: آخرین راه حل را به عنوان نخستین راه حل تعریف کردیم و اشتباه است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش استراتژی ترین وزارت خانه است، یادآور شد: انتظار می‌رود رئیس جمهور هرچه سریع‌تر تکلیف این وزارت خانه را مشخص کند.

 

وی با تاکید بر اینکه اکنون فصل خدمت استان‌های بزرگ به استان‌های کوچک است، افزود: استان‌های کوچک‌تر از توسعه عقب افتاده‌اند و استان‌های بزرگ از قبل استان‌های ما برخوردار شدند.

 

فلاحی در بخش دیگری از سخنانش، خاطرنشان کرد: مشکلات زنان این استان را در فراکسیون زنان مجلس مطرح می‌کنیم.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی از استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواست تا ساختار شکنی کرده و نه تنها در مدیریت کلان از بانوان نخبه استفاده کرده، بلکه آنان را طرف مشورت قرار دهد. 

 

وی گفت: لایحه «صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت» در آستانه ورود به صحن علنی مجلس است.

 

***استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار، ضمن خوش آمدگویی به نماینده مردم ایلام در مجلس به استان،گفت: بدون شک با حضور شما در کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در حوزه بانوان، شاهد تحولاتی خواهیم بود.

 

«سیدعلی احمد زاده» اظهار کرد: باتوجه به وجود سنخیت فرهنگی و ارزش‌های اجتماعی مشترک بسیار، این نوع تعاملات سازنده است.

 

وی با اشاره به وضعیت زنان در استان پیش از انقلاب، عنوان کرد: بعد از انقلاب نگرش تغییر کرد و جایگاه زنان در استان ارتقا یافت.

 

احمد زاده با تاکید بر اینکه بعد از انقلاب شاهد رشد علمی زنان استان بودیم، خاطر نشان کرد: اکنون مایه خرسندی است که زنان این دیار در جای جای ایران عزیز مشغول خدمت به هم وطنان خود هستند.

 

استاندار کهگیلوییه و بویراحمد بر استیفای حقوق بانوان تاکید کرد و گفت: بهره مندی از حقوق بسیار مهم‌تر از تساوی حقوق است، چرا که شاید در تساوی حقوق، حقی از جامعه زنان ضایع شود.

 

وی بر ایجاد زمینه‌های اشتغال برای بانوان تاکید کرد و افزود: این مهم به ویژه برای بانوانی که از تحصیلات عالیه محروم بوده‌اند ولی دارای استعدادهای بسیاری هستند، در دستور کار قرار می‌گیرد.

 

احمد زاده خواستار مشارکت فعال بانوان برای شناسایی زنان آسیب پذیر شد و ادامه داد: با ایجاد اشتغال برای این قشر از جامعه روحیه امید در بین خانواده‌ها تزریق می‌شود.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: تشکیل اتاق فکری از حوزه زنان برای آسیب شناسی مشکلات بانوان و ارائه راهکارهای عملی در این راستا ضروری است.

 

وی با بیان اینکه یکی از اولویت ما در استان تلاش برای ایجاد اشتغال عام است، یادآور شد: چالش اصلی ما در استان اکنون بیکاری و فقر است و نیازمند سرمایه گذاری پایدار در این حوزه هستیم.

 

احمد زاده با اشاره به اینکه ۲۵ درصد نفت و گاز کشور در گچساران تولید می‌شود، گفت: ما باید در حوزه پتروشیمی و پالایشگاه سهم استان را مطالبه کنیم.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه، با بیان اینکه اشتغال خانواده محور اولویت است، تصریح کرد: به طور قطع سهمی در پالایشگاه برای بانوان دیده می‌شود.

 

وی بر ضرورت و همراهی برای تخصیص تسهیلات کم بهره به بانوان تاکید و خاطرنشان کرد: استفاده از توان بانوان در سطوح مدیریتی مطالبه به حقی است و به طور قطع از ظرفیت زنان توانمند استفاده می‌کنیم.

 

احمد زاده از نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی خواست که از ظرفیت مجلس و با کمک سایر نمایندگان برای رفع رنج‌های حوزه زنان و کمک به توسعه اشتغال پایدار برای این قشر استفاده کنند.

 

***«عبدالعزیز تقی زاده» نیز در این دیدار بر ضرورت آسیب شناسی روابط پیش از ازدواج، حین و بعد از ازدواج تاکید کرد و گفت: بیش‌ترین آسیب‌ها به علت عدم آموزش برمی گردد.

 

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد فقر آموزشی را ریشه به وجود آمدن بسیاری از آسیب‌ها دانست و افزود: توانمند سازی جنسیتی نقش مهمی در رشد یک جامعه خواهد داشت. 

 

«نادیا صداقت» مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار به مشکلات زنان بد سرپرست، عدم تناسب نفقه زنان با نرخ تورم، پیگیری برای تصویب قانون تعطیلی زنان شاغل در پنج شنبه‌ها و نداشتن امنیت شغلی بانوان اشاره کرد و خواستار ارتقای جایگاه زنان در استان شد و گفت: پیگیر ایجاد پارک بانوان در تمامی شهرستان‌های استان هستیم و تاکنون اعتبار ساخت پارک ۲ شهرستان تأمین شده است.

کد خبر 1113074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha