اولویت اول دولت سیزدهم بر اقتصاد مقاومتی با نگاه درون زا و برون گرا است

حجت الاسلام محمد جعفری گفت: اولویت اول دولت سیزدهم بر اقتصاد مقاومتی با نگاه درون زا و برون گرا است و نگرش به بیرون اول همسایگان است و سپس به شرق و همه کشورها توجه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز ۱۲ آذر ماه حجت الاسلام «محمد جعفری»، در خطبه های نماز جمعه آسمینون، گفت: اکنون بر اساس آمارها و نظرسنجی ها اکثریت مردم به آمریکا و و عده‌ های او دیگر هیچ اعتمادی ندارند.


امام جمعه آسمینون افزود: در عرصه خارجی ایران انقلابی مهمترین محور مقاومت است که پس از ۸ سال آمریکا را در غرب آسیا زمین‌گیر کرده است و خواب های پریشان مثلث عبری، عربی و غربی را تبدیل به کابوس کرده است و دولتی بر سر کار آمده است که برجام را اولویت نمی‌داند.


وی خاطرنشان کرد: اولویت اول دولت سیزدهم بر اقتصاد مقاومتی با نگاه درون زا و برون گرا است و نگرش به بیرون اول همسایگان است و سپس به شرق و همه کشورها توجه دارد.


حجت الاسلام جعفری در تحلیل مذاکرات وین، بیان کرد: تمام تلاش آمریکا و اروپا بر این است که این مذاکرات را مذاکرات هسته‌ای جلوه دهند ایران اما در مقابل عملیات روانی آنها محکم ایستاده است و معتقد است این مذاکرات برای رفع تحریم ها است.


خطیب جمعه آسمینون با بیان این مطلب که ایران از مذاکرات وین ۲ هدف عمده دارد، ابراز کرد:  هدف اول حذف کامل و تضمین شده و قابل راستی آزمایی تحریم‌ها است که علیه مردم ایران وضع شده است هدف دوم تسهیل حقوق قانونی ملت ایران برای بهره مندی از دانش صلح‌آمیز هسته‌ای به ویژه فناوری بسیار مهم غنی‌سازی برای مقاصد صنعتی طبق معاهده ان پی تی است.


 وی خاطر نشان کرد: دولت سیزدهم به میدان مذاکره و دیپلماسی آمده است اما فاصله با میدان ندارد و این فاصله را کم کرده است و مذاکرات را در حال حاضر مذاکره برای رفع تحریم‌ها می‌داند نه مذاکره هسته‌ای، از نگاه دولت کنونی مذاکرات هسته‌ای وقتی شکل می‌گیرد که تمام تحریم‌ها برداشته شود.


حجت الاسلام جعفری ادامه داد: البته در مذاکرات هسته‌ای ایران تمام تعهدات خود را انجام داده است و باید راستی آزمایی وعده‌های غرب را کند اگرچه برای رفع تحریم‌ها و تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد اما مهمتر از آن به خنثی سازی تحریم‌ها در عرصه داخلی و خارجی می اندیشد.


امام جمعه آسمینون ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو عنوان کرد: رفتار شناسی سیاسی دانشجویان در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ نشان می‌دهد شعارها و تظاهرات آنها دارای رنگ و بوی ضد استکباری و مخالف قدرت‌های غربی علی الخصوص آمریکا بود.


وی تاکید کرد: تظاهرات، شعار ها و خروج از کلاس ها همه با نیت اعتراض به سیاست‌های آمریکا و متحدانش در ایران شکل گرفت و دانشجویانی که جنگ را اداره می‌کردند شهدای همچون شهید همت ها، باکری ها، متوسلیان ها و... بودند.


حجت الاسلام جعفری اضافه کرد: دانشجویان شهید دفاع مقدس و در ادامه حماسه آنها ،دانشجویان شهید مدافع حرم، دانشجویان شهید عرصه امنیت و دانشجویان شهید عرصه سلامت از ثمرات این شجره مبارک هستند.


خطیب جمعه آسمینون در خاتمه مطالبه گری و آرمانخواهی را ۲ انتظار اصلی از جنبش دانشجویی برشمرد و گفت: در صورت تحقق آن می‌توان شاهد جریان‌سازی سیاسی و اجتماعی با محوریت این جنبش بود انتظاراتی که رهبر انقلاب اسلامی بارها آن را گوشزد کردند.

کد خبر 1122863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha