تهیه نقشه جامع برای هدایت موثر سرمایه گذاری ها ضروری است

علیزاده قناد گفت: عدم ارائه اطلاعات، شاخص‌های آماری و تحلیل‌های اقتصادی به سرمایه گذاران، هدررفت سرمایه‌گذاری‌ها در بخش گردشگری را در پی دارد. قطعا به یک نقشه جامع در حوزه گردشگری برای هدایت موثر سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه نیازمندیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علی اکبر علیزاده قناد» امروز دوشنبه (۲۹ آذر) در پنجمین جلسه کمیسیون گردشگری که به منظور بررسی ضرورت نیازسنجی و امکان سنجی توسعه زیرساخت‌های گردشگری  برگزار شده بود، بیان کرد: عدم ارائه اطلاعات، شاخص‌های آماری و تحلیل‌های اقتصادی به سرمایه گذاران، هدررفت سرمایه‌گذاری‌ها در بخش گردشگری را در پی دارد. قطعا به یک نقشه جامع در حوزه گردشگری برای هدایت موثر سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه نیازمندیم.

 

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی خراسان رضوی افزود: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید در مقام متولی برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری، برنامه ریزی کارآمدی برای جذب و هدایت سرمایه‌گذاری در بخش زیرساخت‌های گردشگری داشته باشد تا به اشباع در بعضی حوزه‌ها و هدررفت سرمایه‌ها دچار نشویم.

 

وی با بیان اینکه تخصص و تجربه سرمایه‌گذاران در این حوزه نیز باید ملاک توجه باشد تا اگر ظرفیتی فراهم می‌شود، در بلندمدت بتواند بازگشت سرمایه داشته و ارزش افزوده ایجاد نماید؛ تصریح کرد: مشهد در بحث ایجاد مراکز اقامتی و به ویژه در حوزه هتل سازی به نوعی به اشباع رسیده و باید به سرنوشت سرمایه گذاری‌های صورت گرفته در این بخش توجه شود.

 

 

علیزاده قناد گفت: نیاز سنجی و امکان سنجی توسعه زیرساخت‌های گردشگری در سطح استان بسیار حائز اهمیت است، این مهم ابعاد گوناگون و گسترده‌ای را در بر می‌گیرد. این بررسی‌ها گستره بزرگی از تاسیسات گردشگری اعم از هتل ها، آژانس‌های مسافرتی و مراکز خدماتی مرتبط با بخش گردشگری را در بر می‌گیرد.

 

وی گفت: متاسفانه علی رغم شیوع کرونا و ورشکستگی بسیاری از واحد‌های اقامتی، بسیاری از سرمایه گذاران به دلیل عدم آگاهی و فقدان اطلاعات هنوز متمایل به سرمایه گذاری در حوزه ساخت مراکز اقامتی و به ویژه هتل در شهر مشهد هستند. از این رو سازمان میراث فرهنگی باید اطلاعات جزییات ورود مسافران و ظرفیت هتل‌ها را به اطلاع سرمایه گذاران برسانند.

 

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر، هتل‌ها در ایام پیک، خوشبینانه با ۶۰ الی ۷۰ درصد ظرفیت اشغال، فعال می‌باشند. در مجموع ازدیاد ایجاد چنین مراکزی، زیاندهی بخش اقامتی گردشگری را در پی خواهد داشت. مطلوب آن است که سرمایه گذاران خارجی را به پروژه‌های مشارکتی در بخش‌های سرگرمی و تفریحی سوق دهیم.

کد خبر 1129013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha