«امیر مرادی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با بیان اینکه در پی بارش برف و باران در گیلان، شرایط استان تحت مدیریت است اظهار داشت: با تدوین برنامه جامع مدیریت بحران در حوزه برف، نقش دستگاههای اصلی و دستگاههای پشتیبان را در این زمینه مشخص کردیم تا بدینوسیله از ناهماهنگیهایی که تاکنون وجود داشت عبور کنیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه در این برنامه جامع راهداری و حمل و نقل جادهای استان به عنوان دستگاه مسئول در حوزه خارج شهرها و شهرداری به عنوان دستگاه مسئول داخل شهرها تعیین شدهاند افزود: در مورد دستگاههایی که با راهداری همکاری میکنند هم هماهنگیهای لازم انجام شده است.
مرادی استفاده از ماشینآلات سنگین در اختیار دستگاهها برای کمک به انجام خدماترسانیها در زمان وقوع هرگونه بحران را از دیگر مزیتهای قابل توجه برنامه جامع مدیریت بحران گیلان ذکر کرد و گفت: شهرداری رشت نیز به عنوان سکاندار مدیریت مرکز گیلان اقدامات خوبی در بخش مدیریت بحران اتخاذ کرده که خرید و نصب 20 تیغه برفروب از جمله آن محسوب میشود.
وی با بیان اینکه طبق هماهنگیهای انجام شده با 70 شرکت بخش خصوصی، زمینه مشارکت این بخش در امر مدیریت بحران فراهم و کلیه اطلاعات آنها احصاء و طبقهبندی شده است اضافه کرد: با اداره کل اوقاف و امور خیریه و دستگاههای ذیربط هم هماهنگی شده تا از وجود مساجد، بقعهها، نمازخانهها و امامزادگان برای اسکان موقت و خدماتدهی به جاماندگان در برف استفاده شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از نشست اضطراری امروز خود با استاندار گیلان و گزارش دستگاههای عضو مدیریت بحران در این جلسه خبر داد و یادآور شد: گفتوگو و توافقات خوبی هم با تیمهای آفرود انجام دادیم تا به همراه جمعیت هلال احمر گروهی منسجم برای امدادرسانی به مردم در مناطق کوهستانی و صعبالعبور تشکیل شود.
مرادی با بیان اینکه جلسات مدیریت بحران در کلیه شهرستانهای گیلان برگزار شده و بخشداریها و دهیاریها به خوبی پای کار هستند خاطرنشان کرد: به واقع بارش نزولات جوی، برف و باران برای مردم و استان گیلان نعمت بزرگی است و در همینجا از مردم تقاضا دارم با دستگاههای مدیریت بحران مشارکت کرده و در روزهای برفی از تردد و یا پارک خودروهای شخصی خود در معابر اصلی خودداری کنند.
نظر شما