داوران خارجی مسابقات بین المللی از شورای عالی قرآن و مرکز طبع و نشر قرآن بازدید کردند

داوران خارجی سی و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم، قبل از ظهر شنبه ۱۴ اسفندماه در شورای عالی قرآن و مرکز طبع و نشر قرآن کریم حضور یافتند و با فعالیت های این مجموعه ها آشنا شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، داوران خارجی سه و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم، قبل از ظهر شنبه 14 اسفندماه در شورای عالی قرآن و مرکز طبع و نشر قرآن کریم حضور یافتند و با فعالیت های این مجموعه ها آشنا شدند.

طی این بازدید و جلسه که حدود سه ساعت به طول انجامید، محمدتقی میرزاجانی، معاون اجرایی شورای عالی قرآن، گزارشی از مأموریت ها و فعالیت های نهادهای قرآنی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری ارائه کرد. حمیدرضا مستفید و کریم دولتی هم درمورد مباحث علمی رسم و ضبط قرآن مرکز طبع و نشر توضیحاتی ارائه کردند.

 


در این نشست صمیمانه که عبدالرسول عبایی، سیدمهدی سیف، محمدحسین سعیدیان، حیدر کسمایی، مرتضی مقنیان و حجت‌الاسلام محمدرضا شهیدی پور(با ارتباط تصویری) هم در آن حضور داشتند، سمیح العثامنه استاد و داور اردنی طی سخنانی، کمیت و کیفیت بالای فعالیت های قرآنی در جمهوری اسلامی ایران و توجه نظام اسلامی ایران به این مقوله را در کشورهای عربی و اسلامی بی نظیر دانست و مسابقات بین المللی قرآن ایران را مادر مسابقات قرآنی دنیا قلمداد کرد.
وی عنایت ویژه مقام معظم رهبری به فعالیت های قرآنی و دستور ایشان به تربیت ده میلیون حافظ قرآن را مایه مباهات دانست.


میثم تمار دیگر داور مسابقات بین المللی از کشور عراق هم با تاکید بر این که در تلاوت قرآن باید به احکام آن توجه شود گفت: مناسب است ضوابطی وضع شود تا قاریان خوش خوان ایرانی که به شایستگی در محافل قرآنی هنرنمایی می کنند، بیش از پیش خود را ملتزم بدانند تا در بخش تنغیم تلاوت از الحان اصیل استفاده کنند. 
در ادامه جلسه، محمدعلی عطفای داور مراکشی از حضور مجدد خود در جمهوری اسلامی ایران اظهار خوشحالی کرد و ضمن تایید صحبت های میثم تمار، نسبت به ورود موسیقی به ساحت تلاوت قرآن هشدار داد. وی اهتمام مسئولان ارشد ایران به رشد جریان تلاوت را تحسین کرد.

 

 


أبرار حسین از پاکستان، عضو دیگری از هیأت داوری مسابقات بین المللی بود که پیشرفت ایران در حوزه فعالیت‌ های قرآنی پس از انقلاب اسلامی را بسیار خوب توصیف کرد و عنایت رهبر انقلاب اسلامی را که توجه ویژه به فعالیت های قرآنی دارند و به عنوان نمونه در محفل طلیعه ماه رمضان حدود چهار ساعت پای رحل قرآن می نشینند را از عوامل مهم این پیشرفت دانست. وی درخواست کرد، با کمک جمهوری اسلامی ایران، نظیر فعالیت های قرآنی که در شورای عالی قرآن اجرا می شود در پاکستان هم برنامه ریزی و اجرا گردد. 


در این جلسه، حجت‌الاسلام مهدی العامری از کشور عراق هم نسبت به اینکه موضوع آموزش قرآن می بایست به صورت عمیق و اصیل در موسسات و مدارس دنبال شود نه به صورت سطحی، افزود: لازم است در بین مدرسان قرآن رقابتی ایجاد شود تا هرکدام تلاش کنند تدریس خود را با کیفیت بهتری نسبت به دیگران ارائه دهند. 
بنا به این گزارش، اساتید کشورمان که در این جلسه حاضر بودند هم به بیان نکات کوتاهی پرداختند.

 

 

 

 

 

کد خبر 1154217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha