به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سهیلا محبی» امروز (یکشنبه 22 اسفند) در جلسه کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاه های این اتاق که با حضور اعضای آن و مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان فارس در این اتاق برگزار شد، گفت: هر جا زخمی و دردی وجود دارد مفهوم مسئولیت اجتماعی به عنوان مرهم و برون رفتی جهت التیام آلام جامعه به ذهن متبادر می شود که لازم است این مفاهیم خارج از هرگونه اجبار و اکراه و تعاریف قانونی ترویج و جانمایی فرهنگی صحیح در جهت اصلاح و درمان ریشه ای و ساختاری محقق شود.
رئیس کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاه های اتاق بازرگانی فارس گفت: تکالیف و مسئولیت های اجتماعی از دیرباز در قالب امور خیر و بشردوستانه بدون چشمداشت و خارج از چارچوب و مقررات در ابعاد ملی و مذهبی وجود داشته است.
وی افزود: با وجود آنکه تامین رفاه و تامین معیشت، عدالت اجتماعی و کاهش آسیب ها بر عهده دولت ها و حاکمیت است انسان ها بواسطه نهاد پاک فطری خودشان وظایف و مسئولیت هایی را برای خودشان تعریف و تبیین می کنند که همان سرآغاز مسئولیت پذیری اجتماعی است، که لازم است در ابعاد و اشکال مختلف فردی، اخلاقی، بنگاهی مورد توجه خاص قرار گیرد.
محبی اظهارداشت: با تغییر نگرشها به سمت توسعه و پایداری در آن کنش ها و فعالیت ها را اجتماع محور سیاستگذاری کنند که انتفاع آن به کل جامعه و انسان ها منعکس شود و به همین منظور تلاش جهت نهادینه کردن این موضوع ضروریست.
رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: علاوه بر مدل شهروندی و فردی به عنوان استراتژی سازمانی و حکمرانی شرکتها و بنگاهها جا خوش کند تا شاهد نتایج ایده آل از آن باشیم.
وی با انتقاد از تحمیل وظایف حاکمیتی بر دوش خیرین و اخذ مبالغی تحت عنوان مسئولیت اجتماعی بنگاه ها بدون رضایت و طیب خاطر را منجر به ازبین رفتن حمایتها دانست و در سیاست گذاری های احتمالی خواستار توجه و دقت کافی در این زمینه شد.
نظر شما