به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «هادی عطارزاده طوسی» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سازمان ترافیک با همکاری پلیس راهور، اورژانس و پزشکی قانونی هر ساله اطلاعات مربوط به تصادفات جمعآوری و با توجه به سامانهای که در سازمان ایجاد شده و نرم افزاری که توسط توسط نیروهای بومی سازمان طراحی شده است، نسبت به ثبت اطلاعات، نقطهگذاری تصادفات، تحلیل تصادفات، شناسایی نقاط پرحادثه، برنامهریزی و تعریف پروژههای ایمنی اقدام میشود.
مدیرعامل سازمان حملونقل ترافیک شهرداری مشهد افزود: خوشبختانه در شهر مشهد روند تصادفات طی سالهای گذشته کاهش داشته به طوری که طی ۱۰ سال اخیر تصادفات منجر به فوت ۶ درصد و تصافات جرحی دو درصد کاهش داشته است که این روند کاهشی در نتیجه اقدامات شهرداری و پلیس در خصوص ایمنی شهر و ارتقا فرهنگ رانندگی در سطح شهر است.
وی بیان کرد: طی دو سال اخیر به دلیل شرایط کرونا شاهد کاهش میزان تردد در سطح شهر بودیم اما در سال گذشته بهدلیل بهبود شرایط ناگهان ترددها افزایش پیدا کرد که این امر سبب افزایش میزان تصادفات فوتی و جرحی نسبت به سال ۹۹ شده است و امیدواریم همشهریان با رعایت قوانین و مقررات در سال جاری به کاهش تصادفات کمک کنند.
عطارزاده طوسی خاطرنشان کرد: عابرین پیاده با ۵۷ درصد فوتی و موتور سیکلت سواران با ۳۰ درصد فوتی دو کاربر آسیبپذیر در سطح شهر هستند که ۸۷ درصد فوتیهای ناشی از تصادفات را شامل میشوند که برای این دو بخش اقدامات ویژهای در دستور کار قرار دادهایم.
مدیرعامل سازمان حملونقل ترافیک شهرداری مشهد اضافه کرد: یکی از کارهای انجام شده در این زمینه، کلان پروژه حقتقدم عابر پیاده با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان است که از دو سال گذشته آغاز و نتیجه آن کاهش ۶۰ درصدی تصادفات جرحی در تقاطعهای هدف پروژه است، همچنین مطالعات جامع ایمنی در سطح شهر مشهد انجام شده که این مطالعات به تصویب شورای همتای استان رسیده و مبنای طرحهای اصلاح هندسی و ایمنسازی در سطح شهر است.
وی در خصوص جانمایی ایستگاههای اتوبوس، گفت: با همکاری سازمان اتوبوسرانی ایستگاههای اتوبوس که در حاشیه بزرگراهها قرار دارند، شناسایی شده و در دستور کار اصلاح است، در سال گذشته نزدیک به بیست پل عابرپیاده در بزرگراهها احداث شده و نیازمند ایجاد پل در ۵۰ نقطه شهر هستیم.
نظر شما