تلاش داریم رویداد بین المللی اکو به فرصت اقتصادی برای مازندران تبدیل شود

حسینی پور گفت: رویداد بین المللی اکو فرصتی مناسب برای عرضه توانمندی‌ها و داشته های موجود مازندران به کشورهای شرکت کننده در این رویداد محسوب می شود و باید از آن به عنوان فرصت اقتصادی برای استان استفاده کرد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سید محمود حسینی پور» عصر امروز(۱۸اردیبهشت)در نشست خبری به‌مناسبت برگزاری افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲، از برگزاری افتتاحیه رسمی رویداد «ساری ۲۰۲۲» پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو در روز‌های ۱۹ و ۲۲اردیبهشت ماه سال جاری با حضور سفرای این کشور‌ها و وزیر میراث فرهنگی  در ساری خبر داد و اظهار کرد: رسانه ها نقش بی بدیلی با جبهه جنگ نرم دارند و مصداق بارز منادین جهاد تبیین هستند.

 

استاندار مازندران با بیان اینکه رویداد ساری پایتخت گردشگری به صورت ویزه در مهر ماه سال جاری برگزار خواهد شد، افزود: استان مازندران از لحاظ کمیت و کیفیت در کشور جزء مقام برتر هستند و براساس آمار بعد از استان تهران استان مازندران بالاترین میزان رسانه ها را به خود اختصاص داده که این نشان از اجرای دقیق دموکراسی در استان دارد.

 

وی با بیان اینکه نشست رسانه ها با نشست بین المللی اکو مقارن شده را قدر می نهیم، گفت: این رویداد با محوریت اقتصاد گردشگری در استان برگزار خواهد شد.

 

حسینی پور با بیان اینکه موضوع اقتصاد محور گرد هم آمدن این ۱۰ کشور عضو اکو بوده است، افزود در این رویداد به گردشگری استان توجه ویژه ای شده و موضوع گردشگری به عنوان یکی از سکوهای حرکت به سمت توسعه و پیشرفت استان حرکت داده ایم.

 

وی با بیان اینکه درچهار دهه اخیر در این استان به دنبال توسعه همه جانبه بوده ایم، ادامه داد: محور اجلاسیه اکو در ساری دستیابی به همین مهم خواهد بود .

 

حسینی پور با بیان اینکه عمر مدیریتی مدیران ما در استان کوتاه بوده و قاعدتا برنامه ریزی اقتصادی نیازمند یک ثبات در بحث اقتصادی است، گفت: تعداد مدیران در چهار دهه بعد از انقلاب را میانگین بگیریم هر دوسال یک مدیر ارشد جابه جا شده و نتوانستیم شاهد رشد اقتصادی در استان باشیم.

 

وی با بیان اینکه با برگزاری درست رویداد ملی اکو در استان مازندران با محوریت ساری می توانیم این پیام را به دنیا مخابره کنیم که هدف اصلی رشد اقتصاد استان به همراه جذب سرمایه گذار خارجی همراه با فناوری های نوین است، اظهار کرد: موقعیت بی نظیر ژئوپولوتیک و ژئونومیک مازندران این استان را دروازه ورود کشورهای همسایه و اعضای اکو کرده است.

 

حسینی پور با اشاره به اینکه همانگونه که همگان می دانند جمهوری اسلامی ایران دارای امن ترین،‌کوتاه ترین و بهترین راه دسترسی به سواحل جنوب ایران است، افزود: مازندران با سه بندر استراتژیک در این مسیر نقش اساسی را دارد.

 

وی از اعلام آمادگی استان مازندران برای پذیرش سرمایه گذار خارجی برای توسعه استان خبر داد و گفت: تلاش داریم با همگرایی و مشارکت راهبردی زمینه همکاری مازندران با همسایگان فراهم شود.

 

حسینی پور با بیان اینکه تلاش شده رویداد بین المللی اکو فرصتی برای معرفی ظرفیت های استان برای ایجاد زمینه همکاری مشترک با کشورهای عضو اکو و حاشیه خزر فراهم شود، اظهار امیدواری کرد: رسانه ها که در همه حوزه ها نقش ممتازی را در توفیق یا عدم توفیق هر رویدادی ایفا کنند ان شاء الله بتوانیم استان مازندران را از طریق رویداد اکو به دنیا بشناسانیم و ظرفیت های خدادای استان را به دنیا معرفی کنیم.

 

وی با بیان اینکه کشورهای اکو سال هاست که برای همکاری های اقتصادی تلاش می کنند که به یک تفاهم نامه و همکاری اقتصادی برسند ولی تاکنون این کشورها به یک سند مشخص قراردادی بین کشورها نرسیده اند و صرفا در فضای تعاملی و دیپلماتیک درحال فعالیت هستند، گفت: مبادلات مازندران با اعضای اکو درحال حاضر به صورت تشریفاتی است.

 

حسینی پور با اشاره به نیاز کشورهای حاشیه خزر به محصولات کشاورزی و تولید استان مازندران، برلزوم توسعه اقتصادی و احیای اقتصاد در عرصه های مختلف کشاورزی، دامپروری و ... روستاهای استان تاکید کرد.

 

حسینی پور با بیان اینکه تبادلات مازندران با اعضای اکو محدود است، افزود: این اجلاس می تواند روابط تجاری بین استان با کشورهای اطراف را تسریع کند.

 

وی با بیان اینکه بسیاری از مناطق گردشگری استان می تواند مقصد گردشگری در راستای رویداد بین المللی اکو باشد، گفت: این رویداد با حضور ۱۱ اقوام ایرانی به همراه نمایشگاه صنایع دستی، خوراک مازندران، گلاب و بهار استان برگزار می شود.

 

حسینی پور به سفر هیات دولت به استان مازندران اشاره و اظهار کرد: رایزنی برای توسعه بندامیرآباد و ایجاد کارخانه مس در حاشیه این بندر یکی از طرح های مطروحه در رویداد بین المللی اکو خواهد بود.

 

استاندار مازندران اذعان کرد:  از جنگ استقبال نمی کنیم اما فرصت های اقتصادی فراوانی ایجاد شده است. استان مازندران به میدان وقوع حادثه(روسیه) نزدیک است باید برنامه ریزی برای توسعه صادرات داشته باشیم.

 

حسینی پور گفت: بنا داریم گردشگری جهان اسلام را در این استان علوی هدف گذاری کنیم، 400 میلیون شیعه در جهان داریم که از مسیر این استان به بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) مشرف می شوند از این فرصت می توان استفاده کرد و با فراهم کردن زیرساخت ها پایگاه سیاحت و گردشگری این افراد را در استان مهیا کرد.

کد خبر 1173335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha