روابط عمومی، ابزار کارآمد مدیران قوی

هیچ قسمتی از یک دستگاه یا سازمان نمی‌تواند به اندازه روابط عمومی باعث تقویت یا تضعیف آن دستگاه و سازمان شود/ روابط عمومی، ابزار کارآمد مدیران قوی

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، با توجه به پیچیدگی جوامع امروزی،سازمانها بر آنند به منظور تحقق اهداف،شناخت کاملی از جامعه مخاطبان خود داشته باشند و تصمیماتی مبتنی بر واقعیات اتخاذ کنند.

 

امروزه سازمان ها به این نتیجه رسیده اند کارایی فعالیت ها زمانی خواهد بود که از تمام ظرفیت های سازمانی و امکانات و شرایط لازم بهرمند می شوند و در عرصه جامعه حضوری فعال و موثر داشته باشند.

 

در این میان روابط عمومی ها نقش بسیار تعیین کننده دارند و می توانند با انجام فرایند اطلاع یابی، پردازش اطلاعات و اطلاع رسانی،سازمان ها را در جهت تحقق اهداف و پیاده سازی استراتژی های کلان آن یاری نمایند.

 

روابط عمومی به عنوان یک علم دارای اصول منطقی، نظریه،الگو و فلسفه بوده و با ایفای نقش خود به شکل کار آمد می تواند در تصمیم سازی برای مدیران،برای ایجاد تصویر مناسب و صحیح از سازمان در جامعه اثر بخشی را افزایش دهد.
به طور قطع می توان گفت موفقیت روابط عمومی ها در سازمان ها در گرو توجه مدیران به اهمیت نقش و رسالت روابط عمومی هاست.نمی توان تصور کرد سازمانی در عصر حاضر به خوبی بتواند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کند،اما از مکانیزم ،ابزارها و دانش روابط عمومی بی بهره باشد.

 

روابط عمومی در قالب فعالیت هایی همچون،انتشارات،تبلیغات،اطلاع رسانی،افکار سنجی،ارتباط با شرکای اجتماعی در دو سطح درون سازمانی و برون سازمانی در صدد است تا بتواند مدیران سازمان را جهت برقراری ارتباطی تعاملی و دو سویه با سایر ارکان سازمانی همچون کارکنان،مخاطبان و جامعه یاری رساند.

 

تعاریف متعددی از روابط عمومی در نشریات و کتاب های مختلف ارائه شده است اما به شخصه میتوانم بگویم امروز با توجه به اینکه موبایل ها برای انسان تبدیل به یک شخص حقیقی شده است و در همه جا با انسان همراه است میتوان گفت که اخبار آنی ولحظه ای در کف دست همه سنین از آحاد جامعه میباشد 

 

پس تعریف ما از روابط عمومی بایداین باشد:روابط موثر با عموم مردم  نه فقط با ساختار مدیریتی و مجموعه ای که در آن مشغول هستیم .

 

روابط عمومی‌ها حلقه رابط بین مردم و سازمان‌ها هستند و تقویت این نهاد تقویت این حلقه ارتباطی است، باید: روابط عمومی صرفا مبلغ یک دستگاه یا سازمان در بین مردم نیست بلکه نماینده مردم در آن سازمان نیز به حساب می‌آید .

 

هیچ قسمتی از یک دستگاه یا سازمان نمی‌تواند به اندازه روابط عمومی باعث تقویت یا تضعیف آن دستگاه و سازمان شود و یک سازمان قوی با روابط عمومی ضعیف، ضعیف  و یک سازمان ضعیف با روابط عمومی قوی، قوی می‌شود .

 

برای تقویت سیستم پاسخگویی در یک دستگاه ابتدا باید روابط عمومی آن دستگاه تقویت شود،کار یک مدیر روابط عمومی عکاسی یا گزارش‌نویسی صرف نیست بلکه وظایف خطیر او ایجاد ارتباط دوسویه بین سازمان و مردم، برنامه ریزی و سیاست گذاری در امور پیش روی سازمان و دستگاه متبوع است و مهمترین نقشی که یک روابط عمومی قوی می‌تواند به عهده بگیرد، همراه کردن مردم و افکار عمومی با دستگاه مربوطه است .

 

هدف یک روابط عمومی خوب باید حل مشکلات مشترک بین سازمان و مردمی باشد که با آن سازمان سروکار دارند. یک روابط عمومی مطلوب باید مجرای تبادل اندیشه ها و افکار باشد.

 

 در یک جمله می توان گفت که مهمترین رسالت یک روابط عمومی آگاه کردن مردم از تلاشـها و مشکلات سازمان، جویا شدن نظرات مردم و جمع کردن و انتقال آن به سازمان و ترتیب اثر دادن به آنها در برنامه ریزی های آتی به منظور رسیدن به رشد و توسعه بیشتر سازمان است. در اینجا نقش رسانه ها و وسایل ارتباط جمعی بویژه مطبوعات در تحقق اهداف بالا مشخص می شود رسانه ها شمشیرهای دو دمی هستند که هم می توانند ضعف های سازمان را بیان کنند و افکار عمومی را آگاه سازند و هم قادرند که انتقال دهنده آسان و بی دردسر نظرگاه های مردم به سازمان از طریق صفحات ستونهای خاص خود باشند.
مدیران درجریان باشند اگر میخواهند قویترین کاریشان را به مردم انعکاس دهند از فعالترین جوانترین وبه روز ترین نیروی انسانی استفاده کنند

کد خبر 1176053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha