با این وضعیت بدانید پزشکانی که می‌خواهید تربیت کنید در کشور نمانده و به خارج می‌روند

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: با این وضعیت بدانید پزشکانی که می‌خواهید تربیت کنید در کشور نمانده و به خارج می‌روند. وضعیت را درست کنید بهتر است نسخه درست برای حل مشکلات داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، مسعود پزشکیان در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه (31خرداد) مجلس شورای اسلامی درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی عملکرد دستگاههای مسوول در پوشش بیمه همگانی و حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج گفت: تا زمانی که مکانیزم‌های پرداخت در سیستم بهداشت و درمان درست نشود نه مشکل چابهار حل می‌شود و نه با اضافه کردن تعداد نیروهای انسانی نمی‌توان مشکلی را حل کرد.نمی‌شود به پزشک بگوییم در مناطق محروم با گرفتن ۱۰ یا ۱۵ میلیون در آنجا بمانید و بعد خودمان در سیستم‌های خصوصی باشیم؛ پولی که یک پزشک با انجام دادن یک عمل در یک بیمارستان خصوصی از بیمار می‌گیرد به اندازه سقف حقوقی است که مجلس شورای اسلامی برای اعضای هیات علمی در نظر گرفته است به عبارت دقیق‌تر سقف حقوقی که برای پرداخت یک پزشک در طول یک ماه تعیین کرده‌ایم به اندازه همان پول یک عملی است که در بیرون در یک بیمارستان خصوصی از یک بیمار می‌گیرند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۸۰ درصد خدمات بهداشتی درمانی را دولت می‌دهد، ما تجهیزات درست کرده و نیرو گرفته‌ایم اما حاضر نیستیم پولی به نیروی انسانی بدهیم و فقط برایش سقف حقوق تعیین کرده و مازاد آن را پرداخت نمی‌کنیم.با این وضعیت کسی که در سیستم دولتی کار می‌کند دچار زحمت شده و کسی که خلاف می‌کند جری‌تر می‌شود، مشکل مملکت ما نبود نگاه کارشناسی و تخصصی است. نمونه آن را می‌توان در برنامه دیروز صداوسیما دید که در برنامه‌ای یک عضو از کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی درباره پزشکان نظر می‌داد یا این‌که شورای عالی انقلاب فرهنگی علی‌رغم مخالفت کمیسیون و پزشکان دستور دیگری می‌دهد این را بدانید که آموزش و درمان را نمی‌توان با دستور اجرا کرد و به جایی رساند.

وی بیان کرد: با این وضعیت بدانید پزشکانی که می‌خواهید تربیت کنید در کشور نمانده و به خارج می‌روند. وضعیت را درست کنید بهتر است نسخه درست برای حل مشکلات داشته باشیم.

عبدالحسین روح‌الامینی نیز در مورد این گزارش ،گفت: در ۴۴ سال گذشته صنعت دارو پاسخگوی نیاز کشور بود، اما امروز با کمبود احتمالی سرم و سایر اشکال دارویی مواجه هستیم که سال‌هاست در کشور ساخته می‌شود. باید سامانه‌های متصل به نظام سلامت بسترسازی شود و برنامه ریزی درستی باشد. دست و بال مردم را با بیمه قوی و دایره شمول آن بگیریم.دست و بال مردم و صنعت را با بیمه باز کنید و غل و زنجیر را از صنعت دارو باز کنید همچنین پزشکان و نظام سلامت نباید از داروهای جدید محروم شوند.

 

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رویکرد وزارت بهداشت نسبت به شرکت‌های واکسن‌سازی اظهار کرد: دولت با شرکت‌های واکسن‌سازی قرارداد بسته و طبیعتا آنها بدون قرارداد نمی‌توانستند کاری کنند، پس کاری نکنید که در شرایط اضطراری این صنعت به شما اعتماد نکند. مسئولیت‌پذیری، پیشگیری و پذیرش مشکلات موضوع مهمی است.

کد خبر 1187916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha