زخم‌هایی که منجر به بیداری می‌شود/لحظه لحظه امروز در ظهور امام زمان(عج) تاثیر دارد

حجت‌الاسلام میرمحمدیان با تأکید بر اینکه در آخرالزمان فتنه‌ها پیچیده‌تر می‌شوند، گفت: دشمن نفس‌های آخر را می‌کشد لذا طبیعی است لگدهای محکم‌تری بزند؛ در این شرایط مهم این است که ما از این زخم‌ها برای بیداری و روشنگری استفاده کنیم.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد:‌ سومین روز از نشست هم‌اندیشی «طلبه شهید زاهدلویی» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری، عضو هیئت امناء بنیاد هدایت در سالن طلبه شهید مالامیری در قم آغاز شد.

 

حجت الاسلام ماندگاری مسجد را نمونه کوچکی از حکومت اسلامی دانست و گفت: ما از مساجد غفلت کرده ایم و باید با امید افزایی و نشان دادن سرمایه های امید افزا در جامعه مسجد را به کانون امید افزایی در جامعه تبدیل کنیم.

 

پس از آن جلسه بررسی فرآیند اجرای مهرواره بانور برگزار شد و راهیاران به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در استان خود پرداختند.

 

در ادامه برنامه های نوبت صبح سومین روز از نشست با برگزاری بوم حل مسئله و گعده های های راهیاران با موضوع بررسی شاخصه های ارزیابی امامان و مدیران شاخص ادامه یافت.


 

ضرورت و فرآیند شکل گیری سامانه شمع


در نوبت عصر ابتدا حجت الاسلام رضا غلامی، قائم مقام بنیاد هدایت، با اشاره به سیاست معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی مبنی بر استفاده از سامانه یکپارچه، اظهار کرد: بر این اساس قرار شد ثبت اطلاعات کل شبکه امامت در سامانه شمع صورت گیرد.

 

حجت الاسلام محمد جنتی، مدیرکل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه این جلسه ضمن ارائه گزارش اجمالی از روند طراحی سامانه شمع، بیان کرد: ما برای ساماندهی میدان تبلیغ در فضای تبلیغی شناسایی گسترده‌ای را انجام دادیم که فراتر از مسجد است.

 

وی با بیان اینکه سه ضلع مبلغ، محتوا و مکان را باید در ساماندهی میدان تبلیغ مورد توجه قرار داد، گفت: آسیب‌هایی که در ضلع مبلغ شناسایی شده عبات اند از: دیده نشدن، توانمند نبودن، باهم نبودن. در ضلع مکان، آسیب‌های مغفول ماندن نیازها، نبود طرح عملیاتی، عدم رصد و پایش احصا شده است و در عرصه محتوا نیز با آسیب‌هایی همچون عدم مسئله سازی، ضعف در تعامل، نقص در تولید، مواجه هستیم.


 

مدیرکل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی افزود: متناسب با این 9 آسیب، ما 9 کار را برای خود تعریف کردیم که عبارت اند از: مسئله سازی، سوژه پردازی، محتواسازی، شناسایی، توانمندسازی، هم‌افزایی، اثرسنجی، برنامه ریزی و نیازسنجی. این فعالیت‌ها در سه محور راهبری شبکه‌های تبلیغی، راهبری عملیات‌های تبلیغی و راهبری محتوای گفتمانی دسته بندی شده است. سامانه دعوت، اطلس تبلیغی و شبکه تعامل محتوایی نیز سه کار مهمی است که بناست این پازل را تکمیل کند.


 

زخم‌هایی که منجر به بیداری می‌شود


حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت در مراسم اختتامیه نشست هم‌اندیشی طلبه شهید زاهدلویی، با تأکید بر اینکه در دوره بسیار حساسی به سر می‌بریم، اظهار کرد: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرمایند: «مَن نامَ لَم يُنَمْ عَنهُ» اگر ما بخوابیم، دشمن ما نمی‌خوابد. در طول تاریخ به جزء مقاطعی هیچ گاه جریان غلبه حق بر باطل با چنین سرعتی حرکت نکرده است. در این دوره بناست که طبق وعده الهی دشمن مغلوب شود.

 

وی خاطرنشان کرد: دشمن زخمی‌ای که دارد آخرین تلاش‌های خود را به کار می‌گیرد، طبیعتا بسیار خطرناک‌تر است و لگدهای محکم‌تری می‌زند. امروز دشمن آنقدر ضعیف شده که از پهباد و گلوله توپ هم می‌ترسند و در سازمان ملل به بهانه اینکه ایران این تسلیحات را در اختیار روسیه قرار داده است، مصوبه می‌گذراند؛ این نشانه اضمحلال است.

 

مدیرعامل بیناد هدایت با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در نوک میدان تبلیغ است، گفت: اگر در چنین شرایطی ما احساس آرامش کنیم، معلوم می‌شود راه را اشتباه می‌رویم. کاری هم که ما برعهده گرفتیم مسئولیت بسیار سنگینی است اگر ما احساس فشار و سختی در کار نکنیم، مشخص می‌شود که درک درستی از شرایط نداریم؛ در مقاطعی مثل حوادث اخیر یکباره نتیجه برخی از کم‌کاری‌ها هویدا می‌شود.

 

حجت الاسلام میرمحمدیان با اشاره به جنایتی که حرم احمد بن موسی(ع) صورت گرفت، گفت: با فتنه در فتنه و پیچیدگی در پیچیدگی مواجه هستیم؛ باید شبانه روز حواس‌مان باشد که بتوانیم طرح و برنامه درستی در این حوادث داشته باشیم؛ در دوره ای هستیم که لحظه لحظه اش برای آینده جهان و ظهور امام زمان(عج) مهم است و اگر لحظه‌ای غافل شویم، ضربات شدیدی می‌خوریم.

 

وی به ویژگی‌های یک مبلغ و امام موفق و تلاش در عرصه خودسازی تأکید و خاطرنشان کرد: کسی که می‌خواهد در این میدان مبارزه وارد شود باید در رفتار و زندگی شخصی‌اش تغییری ایجاد کند تا بتواند اثرگذاری لازم را داشته باشد.

کد خبر 1227006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha