حوادث ناشی از کار با شبکه برق در کردستان ۷۲ درصد کاهش یافت/برگزاری ۱۲۰ ساعت جلسه آموزش ایمنی در کردستان

فتحی از کاهش ۷۲ درصدی حوادث ناشی از کار با شبکه های توزیع برق در استان خبر داد و گفت: سال گذشته آمار حوادث ناشی از کار بر روی شبکه برق توسط نیروهای اجرایی ۱۴ مورد بود که این آمار امسال به ۴ مورد کاهش یافت.

سیدمحمد فتحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان از کاهش آمار تعداد و شدت تلفات ناشی از کار با شبکه توزیع برق در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اینکه طی سال جاری الزامات و تجهیزات ایمنی حین کار در سطح شرکت ارتقاء یافته، آمار تعداد حوادث ناشی از کار با شبکه برق در کردستان قریب به 30 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
 


معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه تعداد حوادث ناشی از کار با شبکه های توزیع برق در حوزه پیمانکاری و نیروهای درون سازمانی شرکت در سال 1399 برابر با 21 مورد و در سال 1400 نیز برابر با 14 مورد بوده است، گفت: به دنبال برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی متعدد در سطح شرکت و همچنین تجهیز این نیروها از به روز ترین تجهیزات دنیا، این آمار در سال جاری به 4 مورد کاهش یافته است.

 

فتحی با اشاره به اینکه  امسال در شهرستان‌های قروه وبیجار هر کدام یک مورد و دو حادثه نیز در شهرستان سقز به ثبت رسیده است، گفت: خوشبختانه حوادث علاوه بر کاهش در تعداد، در میزان شدت جراحات وارده نیز به میزان قلابل توجهی کاهش پیدا کرده که امید است این روند تا پایان سال جاری همچنان پایدار باشد.

 

 

وی با بیان اینکه امسال تاکنون بیش از 120 ساعت جلسه آموزش ایمنی با اصناف مختلف کار در سطح استان برگزاره شده، افزود: بدین منظور 6 کارشناس مسئول ایمنی در شهرستان های قروه، دهگلان، سقز، کامیاران ، دیواندره و بیجار مستقر شدند تا با برگزاری جلسات آموزشی گامی مهم در راستای حفط ایمنی کارکنان اجرایی برداشته شود.

 

 

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با تاکید بر اینکه شناسایی و ارزیابی مخاطرات و راه های رسیدن به شرایط مطلوب و حذف عوامل مخاطره آمیز باید در اولویت فعالیت ها نیروهای اجرایی قرار گیرد، افزود: از ابتدای سال 1400 تاکنون هزارو 381 مورد کانون خطر به عنوان نقاط معضل دار در سطح استان توسط کارشناسان ایمنی شناسایی شده که تاکنون قریب به 30 درصد آنها رفع مشکل شده است.

 

 

فتحی به استفاده از کمربند هانس در سطح شرکت برای اولین بار در کل کشور اشاره کرد و گفت: کمربند ایمنی هارنس (کمربند کمری) یکی از مهمترین تجهیزات جهت فعالیت در ارتفاع است که کتف ها و ران های کاربر را محکم گرفته و از طریق طناب و یک قلاب به مکانی ثابت وصل می کند.

 

 

وی در ادامه به برخی از اقدامات صورت گرفته در حوزه ایمنی نیز گریزی زد و گفت: راه اندازی الگوریتم پارس با هدف کنترل و پایش شهرستانها، تهیه و توزیع تجهیزات ایمنی در سطح شهرستانها، ارزیابی عملکرد شهرستانها و معاونت ها و دفاتر مستقل شرکت در حوزه ایمنی برای اولین بار در سطح کشور و کسب رتبه A، تهیه و ویرایش35 دستوالعمل جدید در حوزه ایمنی طی دوسال اخیر، برگزاری بیش از 60 مانور ایمنی در سطح استان، تهیه بیش از 100 مورد اقدام اصلاحی تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه ایمنی در سطح شرکت است.

 

 

در حال حاضر قریب به 400 نیروی پیمانکاری و درون سازمانی به عنوان عوامل اجرایی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که تجهیز لوازم حین کار و آگاه بخش به آنان جهت کاهش خطرات ناشی از کار با شبکه برق، کمک شایانی به کاهش حوادث در آینده خواهد کرد.

کد خبر 1238345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha