زن و مادر کانون محبت خانواده است

آیت الله عابدینی گفت: دلیل این حجم از اهمیت برای مادر در احادیث مختلف این است که زن و مادر کانون محبت خانواده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در مراسم تجلیل از مجموعه بانوان شهرداری قزوین که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن برگزار شد، با بیان اینکه زن جایگاه والایی در دین اسلام دارد، اظهار کرد: بانوان رسالت سنگین مادری، رسالت تربیت فرزند و نیروسازی برای جامعه را بر عهده دارند، هر دانشمند و انسان فاخر، هر رهبر و معلمی اعم از زن یا مرد، محصول کانون انسان ‌پرور بانوان است.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: مردى خدمت پيامبر (ص) آمد و گفت اى رسول خدا به چه كسى نيكى كنم، فرمود به مادرت، عرض کرد، بعد از او به چه کسی فرمود به مادرت و بار دیگر سوال کرد سپس به چه كسى، پیامبر فرمودند به مادرت و بعد سوال کرد سپس به چه کسی و حضرت فرمودند به پدرت و این حدیث به خوبی جایگاه مادر بودن را نشان می دهد.

 

وی عنوان کرد: دلیل این حجم از اهمیت برای مادر این است که زن و مادر کانون محبت خانواده است، خودش هم بسیار عاطفی است، شاید آن اندازه محبتی که باید برای مادر اعمال شود، یک چندم این محبت باید برای پدر اعمال شود.

 

آیت الله عابدینی خاطرنشان کرد: در قرآن آمده در مسائل بسیار مهم فرقی بین زن و مرد نیست، خداوند در آیه 97 سوره نحل می ‌فرماید هر کس کار خوب انجام دهد، فرقی نمی‌کند مرد یا زن باشد، کسی که کار خوب می‌کند باید مومن باشد، آدم‌ها اگر آدم بمانند ما آنها را به حیات طیبه زنده می‌کنیم و این ارزشمندترین جایگاه برای هر انسانی محسوب می‌شود.

 

وی اعلام کرد: امام حسن مجتبی (ع) می‌فرمایند در یکی از شب‌های جمعه من نماز خواندن مادرم را تماشا می ‌کردم، آنقدر رکوع و سجده کرد و دعا خواند تا سپیده صبح سر زد، حضرت ادامه می‌ دهند و می‌فرمایند من دیدم مادرم همه را اسم برد و برای همه دعا کرد اما برای خودمان دعا نکرد، عرض کردم مادر برای همه دعا کردی، پس خودمان چه، حضرت زهرا (س) پاسخ دادند «الجار ثم الدار»، یعنی اول همسایه، بعد خودمان؛ این به معنای تمدن است.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) ولایت‌مدار بود و جان خود را پای ولایت امیرالمومنین (ع) گذاشت، حضرت زهرا (س) بسیار اهل ذکر بود، همه ما به این خصلت محتاج هستیم، اهل ذکر به کسی نمی‌گویند که لب ‌هایش می‌جنبد اما عقلش خبردار از این ذکر نمی‌شود، قرآن می‌گوید ذکر آن است که هستی انسان، جان و دل آدم را به لرزه در می‌آورد.

 

وی تأکید کرد: این خصلت نیاز به معرفت و حلال‌خوری دارد، کسی که حرام خورده تا وقتی که بمیرد نمی‌فهمد ذکر چیست، اگر کسی حلال خورد، حلال گفت، حلال دید، حلال شنید، کینه و عداوت را از دلش دور کرد، معرفت پیدا کرد و بنده خدا شد، چنین آدمی وقتی ذکر می‌گوید دلش هم تکان می‌خورد.

 

آیت الله عابدینی یادآور شد: همه ذکر در قرآن است، سرتاسر قرآن ذکر است، نماز برای ذکر است، خداوند می‌ فرماید نماز را بر پا کنید شاید ذکر نصیب شما شود و به این مقام برسید، هر کس با ذکر خدا ارتباط نگیرد و خودش را در پناه قرآن قرار ندهد و در بن‌بست ‌ها و فشارهای زندگی پناهگاه خدایی به نام ذکر پیدا نکرده باشد، بسیار به او سخت می‌گذرد.

 

کد خبر 1246227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha