احداث بیمارستان هزار تختخوابی تبریز به کجا رسید؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: یکی از سه بیمارستانی که قرار است از محل فاینانس خارجی در کشور ایجاد شود، مربوط به آذربایجان شرقی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، بهمن نقی پور در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: غیر از بیمارستان های امام رضا(ع)  و مردانی آذر سایر مراکز بیمارستانی تبریز به عنوان مرکز درمانی استان، شهرهای مجاور و منطقه شمال غرب قدیمی و فرسوده هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: این نگرانی وجود دارد که اگر اتفاقی مانند زلزله خوی در استان رخ دهد، نه تنها خود این مراکز آسیب ببینند بلکه شاهد اخلال در روند درمانی نیز باشیم. بر همین اساس پیشنهاد جایگزینی یک بیمارستان هزار تختخوابی برای بیمارستان‌های سینا و شهید مدنی را داده ایم.

وی افزود: یکی از سه بیمارستانی که قرار است از محل فاینانس خارجی در کشور ایجاد شود، مربوط به آذربایجان شرقی است که تامین منابع آن از طریق تهاتر و در سفر اخیر رئیس جمهور به چین نهایی شده است.

نقی پور گفت: بیمارستان هزار تختخوابی تبریز نیز با سرعت بیشتری در حال اجراست و برای تامین اعتبارات آن غیر از منابع ملی که ماهانه حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان است، از منابع مختلف دیگری چون مولدسازی اموال و تهاترهای نفتی نیز استفاده می کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: پیشنهاد ساخت یک بیمارستان هزار تختخوابی دیگر را نیز داده ایم که قرار است منابع آن از طریق سازمان برنامه و بودجه تامین شود و استاندار و معاون اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی پیگیر تصویب آن هستند تا در چند سال آینده با ساخت این بیمارستان ها تا حدودی مشکل فرسودگی مراکز بیمارستانی تبریز حل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقبیح برخی رفتارهای نامناسب جامعه پزشکی، از خبرنگاران و اهالی رسانه درخواست کرد تا هر گونه تخلفات مربوط به پزشکان و مراکز درمانی و بیمارستانی را گزارش کرده و با ارائه مستندات در سالم سازی فضای عمومی نظام سلامت سهیم باشند.

نقی پور حجم تخلفات جامعه پزشکی در مقایسه با تعداد متنوع رشته ها و تخصص های مربوطه را ناچیز دانست و با بیان اینکه بیشتر پزشکان آذربایجان شرقی خدوم و صادق هستند، اظهار کرد: از رسانه ها می خواهیم کج رفتاری ها و تخلفات و درخواست های مالی بیجا و غیر قانونی پزشکان و واحدهای درمانی را بازتاب دهند تا زمینه های لازم و کافی برای ارائه بهینه خدمات به مردم فراهم شود.

وی دریافت رشوه از سوی مدیران بیمارستانی و مراکز درمانی آذربایجان شرقی را رد کرد اما در عین حال یادآور شد: چنانچه اهالی رسانه چنین مواردی را سراغ دارند با ارائه مستندات ما را یاری دهند و دانشگاه از چنین گزارش هایی به شدت استقبال می کند و حتی حاضریم به صورت نامحسوس نفراتی را همراه خبرنگاران کنیم تا لایه های فساد را شناسایی کنند.

نقی پور درباره آخرین آمارهای مربوط به مسمومیت های دانش آموزان آذربایجان شرقی نیز گفت: طی هفته های اخیر در مجموع تعداد ۷۸۹ دانش آموز دچار مسمومیت شدند که از این تعداد ۱۳۵ نفر در همان محل مدارس به صورت سرپایی مداوا شده و تحویل خانواده ها یا مربیان مدارس شدند.

وی ادامه داد: از مجموع افراد فوق تعداد ۳۱۳ نفر از طریق مرکز فوریت های پزشکی و تعداد ۳۴۱ نفر به وسیله خانواده ها به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل شدند که در نهایت تنها تعداد ۳۲ نفر تحت نظر و در بیمارستان ها بستری و آنها نیز پس از ۶ ساعت تکمیل مراحل درمانی ترخیص شدند.

کد خبر 1258105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha