به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، «علیرضا منادی» در این آیین، رتبه بندی فرهنگیان، همسان سازی حقوق وزارت علوم و قانون جهش تولید دانش بنیان را به عنوان نمونه هایی از اقدامات مجلس در توجه به حوزه تعلیم و تربیت برشمرد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از ۱۰۰ سال از گذشت تاسیس آموزش نوین در ایران، قانون رتبه بندی توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و دولت و وزارت آموزش و پرورش با اراده قوی برای اجرای آن پای کار آمد و امیدواریم نتایج خوبی را داشته باشد.
منادی در ادامه با اشاره به وضعیت نابسامان فضای مجازی گفت: در حال حاضر بحث آموزش به دو شیوه حقیقی و مجازی در حال انجام است و فضای مجازی متاسفانه آن طور که باید و شاید مناسب نیست و حضور اهالی فرهنگ و هنر و همراهی برای مدیریت این فضا ضروری به نظر می رسد.
وی ساماندهی بحث آموزش در فضای مجازی را نیازمند حضور هنرمندانه اهالی فرهنگ و هنر و اهتمام این قشر تاثیرگذار عنوان کرد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه آذربایجان را مهد علم، هنر و ادب برشمرد و گفت: آذربایجان و تبریز در طول تاریخ در عرصه های مختلف نقش آفرینی کرده و بزرگانی چون استاد شهریار و پروین اعتصامی از دامان این خاک برخاسته و بالیده اند .
منادی افزود هنر مردمان ایران زمین و علی الخصوص آذربایجان در هر نقطه از جهان رخ نموده و عیان است و اینکه هنر نزد ایرانیان است و بس سخنی گزاف نیست.
وی در ادامه با اشاره به نقش و جایگاه والای معلمان در در تمام دورانها اشاره کرد و تاکید کرد: در قرآن که کتابی بی نظیر و تغییرناپذیر است رتبه و جایگاه معلم بسیار خاص است و کار معلمان شبیه کار انبایا عنوان شده و از این رو در جامعه اسلامی ایران نیز باید معلم باید جایگاهی شایسته داشته باشد.
گفتنی است، در این آیین از هنرآموزان هنرستانهای میرک، کوثر و اقبال آذر تبریز تجلیل شد
نظر شما