برگزاری مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد در بیش از هزار شهر و روستای کشور

حجت الاسلام عرب انصاری با بیان اینکه مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد با شعار "خمینی؛ حقیقت ماندگار" برگزار می شود، گفت: این مراسم در بیش از هزار شهر و روستا با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محمد مهدی عرب انصاری، رییس ستاد مرکزی مراسم چهاردهم و پانزدهم خرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد برنامه های این دو روز گفت: چهاردهم خرداد ۶۸ و پانزدهم خرداد 42 یادآور دو رویداد مهم انقلاب اسلامی است که یاد و نام رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار انقلاب در آن می درخشد. امام (ره) یکی از تاثیرگذارترین شخصیت های سیاسی و مذهبی تاریخ معاصر ایران و جهان است و نقش ایران در هدایت نهضت انقلابی مردم ایران در سال 57 و تشکیل حکومت انقلاب اسلامی را نمی توان نادیده گرفت.

 

 

وی با بیان اینکه امام (ره) شخصیتی کاریزماتیک و قوی داشتند، خاطرنشان کرد: اندیشه امام (ره) برگرفته از تعالیم اسلامی بود و توانسته بودند جبهه اعتراضی علیه نظام مستبد شاهنشاهی را در ایران راه اندازی و آن را سرنگون کنند.

 

 

 

وی با بیان اینکه امام (ره) توانستند در هندسه قدرت جهانی نظامی نوین بر پایه جمهوری اسلامی بنا کنند، گفت: این نظام با رای قاطع مردم پایه گذاری شد و تبدیل به یک الگوی نمونه در میان کشورهای اسلامی شد.

 

 

 

رییس ستاد مرکزی مراسم چهاردهم و پانزدهم خرداد گفت: بسیاری از ابعاد شخصیت امام (ره) همچنان ناشناخته باقی مانده و نسل کنونی و جوان همه ابعاد وجودی امام را به درستی نمی شناسند، به همین دلیل معرفی ایشان اهمیت بسزایی دارد.

 

 

 

وی با اشاره به قیام 15 خرداد یادآور شد: این قیام نهضتی خودجوش و مردمی در واکنش به سخنرانی اعتراضی امام (ره) در مدرسه فیضیه قم در سال 42 شکل گرفت و امام در این سخنرانی به شدت و به صراحت به شاه و اسراییل حمله کرد.

 

 

 

رییس ستاد مرکزی مراسم چهاردهم و پانزدهم خرداد ادامه داد: به دنبال این سخنرانی امام (ره) در سحرگاه 15 خرداد در منزل خود در قم دستگیر شد و مردم همان روز در قم، ورامین، تهران و تعدادی از شهرها از جمله شیراز و تبریز به خیابان ها ریختند و قیام 15 خرداد آغاز شد.

 

 

 

وی یادآور شد: امام (ره) به دلیل شهادت جمعی از مردم به دست رژیم پهلوی این روز را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند و قیام 15 خرداد نقطه عطفی در مبارزات ملت ایران محسوب می شود.

 

 

 

وی با تاکید بر تکلیف مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و مراسم بزرگداشت شصتمین سالروز قیام 15 خرداد اظهار کرد: این مراسم در حالی امسال برگزار می شود که محدودیت های برگزاری مراسم در زمان همه گیری بیماری کرونا در چند سال گذشته از بین رفته است و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بنا دارد با اهداف مشخص و برنامه ریزی های صورت گرفته دو مناسبت پر اهمیت را به شکل مطلوب برگزار کند.

 

 

 

حجت الاسلام عرب انصاری ادامه داد: تشکیل ستاد مرکزی و استانی، برنامه ریزی، برگزاری جلسات هماهنگی و پیش بینی برنامه ها از سه ماه گذشته آغاز شده و ضمن برگزاری مراسم های محوری تاکید مضاعف بر مردمی سازی برنامه ها از طریق مساجد، گروه های مردمی، هیئت ها، گروه های جهادی و بسیج مورد تاکید قرار گرفته است.

 

 

 

وی گفت: هماهنگی، ایجاد همدلی با دستگاه ها، نهادها، سازمان های مردم نهاد، بهره گیری از ظرفیت این سازمان ها در اجرای برنامه های بزرگداشت 14 و 15 خرداد صورت گرفته است و شعار خمینی حقیقت ماندگار برای مراسم چهاردهم و پانزدهم خرداد امسال تعیین شده است.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه مراسم 14 و 15 خرداد در بیش از هزار شهر و روستای کشور با شعار "خمینی؛ حقیقت ماندگار" برگزار می شود، گفت: مراسم ویژه 13 خرداد بعد از نماز مغرب و عشا در حرم مطهر امام (ره) با سخنرانی رییس جمهور برگزار می شود.

 

 

 

وی تاکید کرد: مراسم 14 خرداد نیز در حرم امام (ره) از ساعت 9 صبح با حضور اقشار مختلف مردم از تهران و سایر شهرهای کشور با سخنرانی رهبر انقلاب برگزار می شود. همچنین مراسم ویژه شهدای 15 خرداد ساعت 17 و 30 در کنار مزار شهدای 15 خرداد در بهشت زهرای تهران، میدان افسریه، بزرگراه امام رضا بعد از میدان آقانور با سخنرانی غریب آبادی رییس ستاد بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و همچنین رییس حقوق بشر قوه قضاییه و حضور مردم و خانواده های معظم شهیدن 15 برگزار می شود.

 

کد خبر 1271062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha