حرفه‌ای شدن مفسدین مبارزه با فساد را سخت می کند/  رسیدگی به ۱۳ هزار شکوائیه مردمی در استان کرمان

بازرس کل استان کرمان از رسیدگی به ۱۳ هزار شکوائیه و اعلامیه مردمی در سال گذشته خبر داد و گفت: مبارزه با فساد به دلیل‌ حرفه ای شدن مفسدین، کاری بسیار سخت و طاقت فرسا نسبت به سال های گذشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ احمد آبیار، یکشنبه (۴تیر) در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه با بیان اينکه مجموعه خبرنگاران استان کرمان یک مجموعه امین و با کمترین مشکلات و پرونده در دادگاه مطبوعات است؛ گفت: یکی از دستگاه های فعال و وابسته به قوه قضائیه سازمان بازرسی کل کشور است که عمده وظایف این سازمان بر چند محور اساسی از جمله اقدامات پیشگیرانه است.

 

 

بازرس کل استان کرمان افزود: این اقدامات شامل نظارت و راهنمایی مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی است که آموزش را نیز بدنبال دارد و با آموزش های عمومی و خصوصی برای رفع مشکلات مدیران  کمک می کنیم‌ تا مشکلات و موانع پیش رو حل شود.


 

وی با اشاره به اینکه نامه هشداری به دستگاه قبل از بروز مشکل ارسال می شود؛ اظهار کرد: سازمان بازرسی بعد از اینکه به نتیجه رسید دستگاه اجرایی دچار مشکل شده، قبل از هر چیز تذکر و نامه هشداری به مدیر دستگاه می فرستد و عمدتاً با تعاملی که داریم با نامه هشداری اقدامات پیشگیرانه صورت می گیرد.

 

 

آبیار اظهار کرد: نامه های هشداری فقط در بحث فساد نیست بلکه بررسی آسیب ها در برخی نهادها نیز نامه هشداری ارسال می شود و بعد از ارسال نامه هشداری باید نتیجه را اعمال کنند و سپس راستی آزمایی می شوند.

 

 

وی رسیدگی به شکایات مردمی از طریق سامانه یا به صورت حضوری را از دیگر وظایف این نهاد دانست و افزود: در سال ۱۴۰۱ قریب ۱۳ هزار شکوائیه و اعلامیه را مورد رسیدگی قرار داده است.

 

 

بازرس کل استان کرمان با افزودن این مطلب که برخی کارمندان دولت آنطور که باید و شاید نوکری مردم را انجام نداده اند و برخی برخورد خوبی با مردم نداشتند که با نظارت و پیگیری در دستور کار است؛ کارمندان نهادهای اداری و غیر اداری را به احترام نسبت به مردم و ارباب رجوع توصیه و تاکید کرد: بی احترامی به مردم به هیچ وجه قابل اغماض نیست.

 

 

وی یکی دیگر از وظایف اصلی سازمان بازرسی را کشف و مبارزه با فساد دانست و آن را به دلیل‌ حرفه ای شدن مفسدین، کاری بسیار سخت و طاقت فرسا نسبت به سال های گذشته عنوان و بیان کرد: برخوردهای بسیار قاطعی با مفسدین انجام شده و در سال گذشته ۲۲۵ پرونده کیفری و تخلفات اداری تشکیل شد و ۱۱۷ نفر از کارمندانی که ترک فعل، اختلاس، ارتشا، تصدی بیش از یک شغل، تبانی در معاملات دولتی و... داشتند، شناسایی و به مرجع قضایی معرفی شدند.

 

 

آبیار تصریح کرد: فساد هرچند اندک باشد غیر قابل تحمل و باعث بی اعتباری نسبت به سیستم‌ اداری است و در سازمان بازرسی پرونده های کیفری با دقت پیگیری و بررسی می شود.

 

 

وی به مبارزه با زمین خواری هم اشاره و تصریح کرد: گستاخ ترین زمین خواران کشور در کرمان هستند که بعضاً زمین خواری چند هکتار شناسایی، معرفی و زمین به نفع دولت ضبط شده اما شیوع دارد زیرا برخی دستگاه ها دچار ضعف هستند و برخی هم امکانات ندارند.

 

 

آبیار در خصوص قانون منع بکارگیری بازنشستگان توضیح داد: همان قانون اجازه داده اگر بازنشسته باشند و بیش از ۶۰ ساعت برای اداره کار کنند اشکال ندارد اما کسی که استخدام باشد نمی تواند در دو سمت کار و حقوق دریافت کند.

 

 

وی در پایان گفت: بازرسی استان نماینده مستقر در ادرات ندارد و برخی ادارات بازرس دارند اما وابسته به بازرسی استان نیستند.

کد خبر 1274710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha