به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، بهمن نوالهی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی لرستان امروز(27 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: طی سال 90 بالغ بر دو هزار و 238 پرونده توسط مشاوران و مددکاران اجتماعی در کلانتری های این استان با صلح و سازش مختومه شده اند.
وی با ابراز رضایت از عمکرد مراکز مشاوره ای در کلانتری های استان لرستان، افزود: درسال گذشته این مراکز به پنج هزار و 811 نفر مرد و زن در مرکز مشاوره استان و کلانتریها خدمات مشاوره انتظامی، خانواده، مددکاری اجتماعی و روانسنجی ارائه داده اند.
سرهنگ نورالهی اظهار داشت: از این تعداد چهار هزار و 361 نفر مراجعین به کلانتریها بوده اند.
وی اذعان داشت: بالغ بر31/51 درصد از مراجعین به کلانتریها با انجام کارهای مشاوره ای صلح و سازش کردند و پرونده های آنان مختومه شده است.
سرهنگ بهمن نورالهی هدف از راه اندازی مشاوره و مددکاری را پیشگیری از گسترش و تشدید جرم و بزه در جامعه دانست و بیان کرد: تقویت نقش حمایتی ناجا در جامعه، فراهم نمودن بستر کسب و افزایش مهارتهای اجتماعی و زندگی، افزایش اعتماد به نفس افراد آسیب دیده و در معرض آسیب، تقویت و تحکیم بنیان خانواده از دیگر اهداف راه اندازی مراکز مشاوره ای است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی لرستان تصریح کرد: همچنین کمک به حل اختلافات خانوادگی و بهبود روابط والدین و فرزند، افزایش توانایی افراد در ایجاد و حفظ رابطه با دیگران، ارائه خدمات مشاوره به مراجعان کلانتری ها به منظور سازش و مصالحه و پیشگیری از قضایی شدن پروندهها از دیگر اهداف راه اندازی مراکز مشاوره ای و مددکاری در کلانتری هاست.
پایان پیام/
نظر شما