به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله طباطبایی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در نشستی با رؤسای دانشگاه ها، نمایندگان مجلس و مسئولین نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در دانشگاه صنعتی اصفهان، اظهار داشت: جلوگیری و رفع اختلاط دانشجویان دختر و پسر کاری بسیار حساس است و باید با ظرافت خاصی انجام شود.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان، با مثبت ارزیابی کردن کارهای فرهنگی که در دانشگاه ها در خصوص جلوگیری از اختلاط دانشجویان دختر و پسر انجام می شود، افزود: فتوای تمامی علمای شیعه بر این اصل استوار است که اختلاط زن و مرد در یک مکان حرام است.
نماینده ولی فقیه در استان با یاد آوری فرمان امام(ره) در صحیفه نور،جلد 9، صفحه 213، به نمایندگان مجلس شورای اسلامی متذکر شد که امر به معروف و نهی ازمنکر از اولین نامه هایی است که حضرت امام به شدت بر تشکیل آن تأکید کردندو تمامی دستگاه ها موظفند از آن اطاعت کنند.
وی افزود: ما انتظار داریم همانگونه که کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، بنیاد شهید، تربیت بدنی و ... که تمامی از فتاوی امام (ره) بوده است به صورت سازمان و یا وزارتخانه مشغول خدمت به نظام جمهوری اسلامی هستند، ستاد احیای امر به معروف و نهی ازمنکر نیز مورد نظارت و توجه بیشتر مسئولین و نمایندگان قرار گیرد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان به پیگیری و شرح مصوبات قبل پرداخت و اذعان داشت: خوشبختانه استان اصفهان در زمینه مبارزه با منکرات به خصوص بدحجابی و همچنین ترویج پوشش مناسب دانشجویان اقدامات خوبی انجام داده، اما برای رسیدن به نقطه مطلوب نیاز به تلاش بیشتری از سوی مسئولان است.
وی خاطر نشان کرد: تا کنون جلسات متعددی با حضور روسای دانشگاه ها و معاونین فرهنگی و مسئولین نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها پیرامون ارائه راهکارهایی در زمینه برخورد با ناهنجاری بدحجابی و بد پوششی در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شده که نتایج خوب و مثبتی نیز به دنبال داشته است.
در ادامه نیره اخوان، نماینده مردم اصفهان درمجلس شورای اسلامی ابراز کرد: مسئولین امر به معروف و نهی از منکر باید خودشان را به رعایت معروفی که همان عدالت و انصاف است، مسلح کنند تا خود اینها جاذبه ای برای فراگیر شدن فریضتین مقدس ایجاد کند.
به گزارش روابط عمومی ستاد احیای استان اصفهان، وی افزود: روسای دانشگاه ها باید در راستای تقویت آموزه های دینی در دانشگاه ها تلاش کنند.
وی به کتاب جرعه وصال آیت الله بهجت در خصوص امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: وظیفه ما این است که در صورت امکان امر به معروف و نهی از منکر کنیم اما اینکه چگونه نتیجه بدهد، از مقدرات است و دست ما نیست.
پایان پیام/
نظر شما