شناسایی ظرفیت‌ها برای باز مهندسی تمدن اسلامی نیاز جامعه اسلامی است

دبیر پانزدهمین جشنواره شیخ طوسی گفت: شناسایی ظرفیت‌ها برای باز مهندسی تمدن اسلامی نیاز جامعه اسلامی در عصر حاضر است.<BR> <BR>

 

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، علی شعبانی دبیر پانزدهمین جشنواره شیخ طوسی در جامعه المصطفی العالمیه مشهد ، شب گذشته (30شهریور) در پانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش شیخ طوسی با اشاره به دو بخش عمومی و ویژه این جشنواره در مورد بخش عمومی یا اصلی اظهار داشت: بخش عمومی یا اصلی جشنواره شیخ طوسی با هدف شناسایی طلاب و دانش آموختگان جامعه المصطفی برگزار می‌شود و آثار علمی طلاب و دانش آموختگان جامعه المصطفی مانند پایان نامه و رساله و مقالات و کتاب‌ها ارزیابی می‌شود و به برگزیدگان آن جوایزی اهدا و از آنان تقدیر می‌شود.

 

وی افزود: دوره‌های گذشته این جشنواره مشترک انجام می‌شد اما برگزاری این جشنواره و دبیرخانه آن به طور کامل به پژوهشگاه المصطفی واگذار شده است و سیاستگذاری این جشنواره در شورایی متشکل از مسئولین پژوهشگاه المصطفی است.

 

شعبانی با بین اینکه تاکنون 409اثر به دبیر خانه جامعه المصطفی ارسال شده است، گفت : امسال ارزیابی‌ها در دو سطح انجام می‌شود٬ در سطح اول توسط مدرسه‌ها٬ مؤسسه‌ها و مجتمع‌های آموزشی ارزیابی و امتیاز دهی می شود.

 

وی با اشاره به اینکه بروشور جشنواره به زبان‌های انگلیسی٬عربی ، فارسی اردو چاپ شده و به 105 مرکز علمی دانشگاهی ارسال شده است و به پست الکترونیک بیش از شصت مرکز تحقیقاتی و پانزده پژوهشگاه ارسال شده است ، تصریح کرد: فراخوان فرانسوی از طریق ایمیل به بیست نفر از دانش آموختگان فرانسوی خارج از کشور ارسال شده است.

 

وی هدف اصلی جشنواره شیخ طوسی را جهت‌گیری سیاست‌های اتخاذ شده نگاه به آینده و شناسایی ظرفیت‌های موجود برای باز مهندسی تمدن اسلامی برشمرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 174850

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha