به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، حجت الاسلام مصطفی فرخی، در آیین تجلیل از هیات های ورزشی شهرستان اراک، ضمن گرامیداشت دهه امامت و ولایت و همچنین فرا رسیدن عید سعید غدیر گفت: قوت بدنی که هدفدار باشد و بتواند در مسیر خدمت باشد امری مقدس است یعنی کسی که کار می کند و بدنش را قوت دهد در دین اسلام مقدس است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی، افزود: همت بلند و روح بلند نیز در کنار قوت جسمی برای حرکت به سمت پرودگار و خدمت به مخلوقات خدا ضروری است.
وی اظهار کرد: کسی که بدن قوی را در کنار روح بلند پرورش بدهد در جهان ماندگار می شود، درست مانند قهرمانان و ورزشکارانی که از خودپرستی خارج شدند و جامعه برایشان مهم بود و در اجتماع ماندگار شدند.
این مقام مسئول با بیان اینکه ورزش کاران روح بلند و جسم سالم دارند، گفت: امر به معروف یعنی اصلاح گری اجتماعی و به فکر مردم بودن و این مسئولیت پذیری اجتماعی را خداوند می فرماید کار افرادی است که روح بلند دارند.
حمایت از ورزش استان وظیفه همگانی است
در ادامه این جلسه بهنام نظری، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، با اشاره به ظرفیت و جمعیتی اراک و با عنایت به آلودگی صنایع و عدم حمایت از ورزش استان گفت: با تمام مشکلات برای ورزش اراک گام های خوبی برداشته شده که باید این اقدامات مستمر باشد.
وی افزود: ورزش در بعد قهرمانی هزینه بر و وقت گیر است و ورزشکارانی که پرچم ایران را در آن سوی مرزها به اهتزاز در می آورند باعث افتخار هستند و به نوعی مسیر شهدا را پیموده اند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه ورزش قهرمانی باید حمایت شود تا چنین افتخاراتی آفریده شود، اظهار داشت: نیاز است حمایت همه جانبه از ورزشکاران در بعد کار، رفاهیات و مسیر قهرمانی صورت بگیرد.
نظری با اشاره به ظرفیت های خوب استان مرکزی و پتانسیل های موجود در آن، بیان کرد: باید با یک برنامه ریزی خوب در اراک برای استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل ها آماده شویم در این راستا، نامه ای به تمام شرکت ها زده ایم که اجازه اسپانسری خارج از استان را ندارند و باید از لحاظ مالی نیز پای کار بیایند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: امروز ورزش صنعت است و صنعت هم نیاز به ورود بنگاه های اقتصادی دارد و تامین تمام نیازها در توان دولت نیست.
محسن اکبری رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اراک، نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از برنامه های این اداره پرداخت و گفت: افتتاح زمین ورزشی در گوار، ساروق، امان آباد و کارچان و افتتاح زمین رزمی مجموعه ورزشی ۵ مرداد، برگزاری بیش از ۶۰۰ مسابقه استانی و کشوری در سطح اراک و میز بانی های متعدد از جمله برنامه های اداره ورزش و جوانان شهرستان اراک بوده است.
وی اعزام هزار نفر به مسابقات کشوری از اراک، کسب رتبه برتر ۱۲۵ نفر به مسابقات کشوری و ۵۰ نفر به مسابقات بینالمللی را از دیگر افتخارات کسب شده توسط ورزشکاران دانست و بیان کرد: مرمت سالن دو هزار نفری پنج مرداد بعد از ۲۵ سال، واگذاری استخر ۵ مرداد به بخش خصوصی و تجهیز اداره شهرستان اراک از دیگر اقدامات می باشد.
وی با بیان اینکه در اراک ۴۶ هزار ورزشکار سازمان یافته، ۱ هزار و ۲۲۵ نفر مربیان ورزشی فعال و
۱ هزار و ۵۸۵ داور فعال وجود دارد، گفت:
۱۲تیم در لیگ برتر، ۷ تیم در لیگ دسته ۱،
۶ تیم در لیگ دسته ۲ و ۴۷ هیات ورزشی داریم که ۴۲ هیات فعال هستند.
این مقام مسئول همچنین به فعالیتهای فرهنگی برای ورزشکاران در کنار ورزش اشاره کرد و گفت:
۱۲ دوره مشاورین پیش از ازدواج، حضور ۲۱ سمن فعال در اراک و بر۱۲ سمینار کنترل خشم با مشارکت فرمانداری از دیگر اقدامات این اداره بوده است.
در پایان نیز از روسا و نائب روسای هیات های ورزشی شهرستان اراک تقدیر به عمل آمد.
نظر شما