خدمت واقعیت مجازی به آموزه‌های قرآنی

تکنولوژی واقعیت مجازی، برای بسیاری از افراد، دنیای جذاب و جالبی است. این تکنولوژی چون جدید است فرصت های بسیار خوبی در بحث آموزش و معرفی برنامه ها و بازی های مختلف

«سید محسن موسوی‌نژاد»، مسئول غرفه موسسه سفیر در گفت و گو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری شبستان درباره فعالیت این موسسه در سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، اظهار کرد: موسسه سفیر در زمینه تولیدات گیم و انیمیشن فعالیت می کند. امسال چهارمین دوره است که در نمایشگاه قرآن حضور داریم و در حال حاضر در نمایشگاه تجربه کار با «عینک های واقعیت مجازی» را که از ساختار گیم و بخش هایی از انیمیشن استفاده می کند، به بازدیدکنندگان و مراجعین ارائه می دهیم.

وی تصریح کرد: در حقیقت کاری که ما انجام می دهیم معرفی بیشتر تکنولوژی واقعیت مجازی است که برای بسیاری از افراد، دنیای جذاب و جالبی است. این تکنولوژی چون جدید است فرصت های بسیار خوبی در بحث آموزش و معرفی برنامه ها و بازی های مختلف دارد. همچنین در رابطه با تعاملاتی که می شود با دنیای مجازی با استفاده از عینک های واقعیت مجازی به شکل جذاب و واقعی نشان داد.

موسوی‌نژاد خاطرنشان کرد: تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است این حوزه هم از بحث پیشرفت مستثنی نیست. امروز موضوع «تعامل» یکی از مهم ترین مباحث در خصوص جذابیت این فضاست. شما می توانید تجربه جذابی را با استفاده از این عینک‌ها داشته باشید.  

وی با اشاره به مفهوم «تعامل» در این نوع تکنولوژی، گفت: تعامل در اینجا یعنی این‌که شما همانطور که در واقعیت می توانید بسیاری از وسایل و اجسام را با دست جابجا کنید در این فضای مجازی هم می توانید این کار را انجام دهید. می توانید کنترل کنید، جابجا کنید، تاثیر بگذارید. به عنوان مثال سوار هواپیما شوید و تجربه سفر هوایی داشته باشید. می توانید خودتان خلبان شوید، یا فضانورد شوید و... خیلی از کارهایی که در فضای واقعی شاید نتوانید انجام دهید در این فضا می توان تجربه کرد.  

موسوی نژاد در رابطه با بخشی از فعالیت های موسسه سفیر که با رویکرد قرآنی انجام شده، تصریح کرد: ما یک انیمیشن سینمایی به نام «ایلیا در جستجوی قهرمان» داشتیم که یک کار ضد صهیونیستی است و کاملا با شرایط فضای گیم طراحی شده است. یعنی خود سناریو و فیلمنامه آن مربوط به عینک های واقعیت مجازی است.  

وی ادامه داد: این انیمیشن آخرین کار ما بوده و در سراسر کشور نمایش داده شده است. چند طرح دیگر هم داریم اما دغدغه اصلی ما بحث بودجه است، چون تولید بازی از مواردی است که حتما نیاز به بودجه دارد.  

مدیر موسسه سفیر افزود: برخی کارها مانند «سلفی با شهدا» که ساختیم یک کار واقعیت افزوده (AR) است که با بودجه کم و مردمی ساخته شده اما کارهای دیگر مانند گیم‌هایی که قرار است فضای بسیار جذاب و مراحل مختلفی داشته باشند، چون لوکیشن و پرداکشن سنگینی دارد، یاعث می شود برای تولید کار به هزینه هنگفتی نیاز داشته باشیم. اگر از این تکنولوژی حمایت شود می توان تولیدات محتوایی ارزشمند و عالی در حوزه ( AR ) و (VR) ساخت.

کد خبر 1808531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha