به گزارش خبرگزاری شبستان، منصور احمدلو، مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران امروزدر نشست هماندیشی خبری گفت: امور ایثارگران شهرداری تهران در قالب 22 منطقه، واحد ایثارگران را برای پاسخگویی به مشکلات شهروندان ایثارگر ایجاد کرده است، هرچند ارایه چنین خدماتی نمی تواند جبران جان فشانی و زحمت های این قشر جامعه شود.
وی اظهار کرد: هماکنون 123 ناحیه در تهران وجود دارد که با دستور جدید شهرداری تهران شهرداران این نواحی با حفظ سمت خود به عنوان مسئول ناحیه ایثارگران خود نیز منصوب شدند به طوری که تا کنون123 انتصاب صورت گرفته است.
احمد لو یادآور شد:شهرداران نواحی 123گانه در هفته دو بازدید از خانوادههای شهید شهروند منطقه دارند که در مجموع در هر هفته 246 بازدید و ماهانه هزار و 200 بازدید و سالانه 14 هزار بازدید از خانوادههای شهید صورت میگیرد.
وی با بیان این مطلب که بازدید از خانوادههای شهدای مناطق یک افتخار به یاد ماندنی برای اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران است، اظهار کرد: همچنین این بازدیدها یک اقدام کمنظیر در کنار تمامی وظایف شهرداری به شمار می رود.
مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران با بیان اینکه ما در شهر تهران 84 خانواده سه شهید به بالا داریم، تصریح کرد: این خانواده ها ستارگان انقلاب اسلامی ما هستند اگر هم مشکلی در جامعه پیش آید با هدایت این ستارگان رفع میشود.
احمدلو با اشاره به اعزام خانوادههای سه شهید به بالای تهران به کربلای معلی خاطرنشان کرد: تصمیم اعزام این خانوادهها به کربلای معلی در همایش بهمن سال گذشته اتخاذ شد که این سفر زیباترین سفر در بحث شهروندی امور ایثارگران شهرداری بوده است.
احمدلو به جنگ نرم حربه جدید دشمنان اشاره و تصریح کرد: ما در شرایطی قرار داریم که بسیاری از دشمنان ما به ناکارآمدی نظام سرمایهگذاری جدی کردند به طوری که شبکههای خبری و ماهوارهای تمام هم و غم خود را بر این موضوع گذاشتند که مردم را دلسرد از نظام کرده و آن را زیر سؤال ببرند.
وی در ادامه یادآور شد: بنابراین نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در چنین شرایطی یکی از مهمترین وظایف ما است، بیمه کردن نظام و انقلاب اسلامی نیز چیزی جز حفظ کرامت ایثارگران نیست.
مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران گفت: فرهنگ ایثار و شهادت هم موجب ابقا و هم احیا انقلاب میشود بنابراین ما باید بر این امر مهم در جامعه خیمه بزنیم و در نهادینهسازی آن بکوشیم.
احمدلو به مشاور حقوقی ایثارگران اشاره کرد و افزود: مشاور حقوقی ایثارگران در اداره قوانین ایثارگران وجود دارد و به نوعی حمایتکننده و منطبقکننده ایثارگر با دفتر شهرداری است. همچنین مجموعه فعالیتهای همکاران در مناطق یک مجموعه به هم پیوسته است.
وی اضافه کرد: هرچند امکانات ما محدود بوده و در شأن ایثارگران نیست ولی به نسبت بهترین است و ما می کوشیم تا زمینه های حمایتی این قشر جامعه را به بهترین نحو فراهم آوریم.
احمدلو در زمینه اسکان ایثارگران شهرستانی در تهران گفت: در طرح نواحی، اقدامات خوبی را در راستای اسکان محترمانه ایثارگران پیشبینی کردهایم.
وی با بیان اینکه تندیس ایثار و شهادت یکی از مأموریتهای ما در اداره کل امور ایثارگران شهرداری است، یادآور شد: این اسامی جمعآوری شده با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران به تصاویر شهدا مزین میشوند به طوری که این طرح در مناطق شش و هفت به صورت پایلوت انجام شده است ولی کامل نیست.
حسین ابراهیمی، مشاور اداره کل امور ایثارگران نیز در این نشست هماندیشی با اشاره به مناسبسازی استاندارد جانبازان شیمیایی گفت: طی 34 جلسه بنیاد شهید و امور ایثارگران با وزارت کشور، وزارت مسکن و سایر سازمانها مقرر شد در راستای مناسبسازی استاندارد برای جانبازان شیمیایی اقداماتی صورت گیرد که کاشت درختان یکی از این اقدامات است که در صورت تصویب آن، اجرایی میشود.
گفتنی است، نشست خبری هماندیشی اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران دوشنبه هشتم آذر در ساختمان این اداره کل برگزار شد.
نظر شما