حجت الاسلام احد آزادیخواه، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: برای بهبود وضعیت مساجد و جذب انبوه جوانان به این مکان مقدس و همچنین برای رساندن پیام انقلاب به جهان لازم است ابزارهای مجازی در مساجد ایجاد شود.
وی افزود: در حوزه فضای مجازی و حوزه سایبری نظر ما بر این است که مساجد را از اینترنت بهرهمند کرده و هم کتابخانههای دیجیتال را به شکل محدود در مساجد ایجاد کنیم و علاوه بر این استفاده از سایت تبیان را وارد مساجد کنیم.
حجت الاسلام احد آزادیخواه با اشاره به اینکه متأسفانه آنگونه که باید برای مساجد برنامهریزی نشده است، افزود: با توجه به آموزههای دینی ما که همواره در آنها مساجد محور و مورد تأکید بودند و نیز طبق نگاه مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه مساجد را سنگر تعبیر میکردند، آنگونه که باید به این مکان مقدس توجه نمیکنیم.
آزادیخواه اظهار داشت: همچنین همه حرکات مهم دینی و ملی از مساجد آغاز شدهاند اما اکنون برنامههای مهم ما در مساجد نیست که این بحثی بسیار شایان توجه است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان بیان داشت: در سازمان تبلیغات اسلامی نظر بر این است که همه برنامههای محوری هر منطقه و محله از طریق مسجد انجام شود تا به نوعی مساجد مرکز ثقل مراجعات فرهنگی مردم شود نه اینکه تنها برای اقامه فریضه نماز مورد استفاده قرار گیرد.
این مقام مسئول ادامه داد: باید به سمتی پیش رفت که برنامههای پرسش و پاسخ، آموزشهای خانواده، مباحث آسیبهای اجتماعی و نحلههای انحرافی از طریق مساجد به مردم خدمات ارائه شود که بر این اساس توجه به پایگاه مسجد در برنامه پنجم توسعه در سازمان تبلیغات به شکل محوری و جدی دیده شده است.
آزادیخواه اضافه کرد: امر بهرهمندی مساجد از اینترنت برای یک سال در تبلیغات اسلامی تجربه شد اما با توجه به موانع و محدودیتهای مالی متوقف شد که با توجه به این بحث نظر سازمان تبلیغات بر این است که در حد یک یا دو سیستم یارانه را وارد مساجد بکنیم، سیستمهایی که هم به سایتهای قوی اسلامی مجهز شوند و هم به کتابخانه های دیجیتالی متصل باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان اظهار داشت: با توجه به هدف تأکید و توجه به مساجد، در این رابطه ساماندهی شبستانهای مساجد برای افزایش برنامهها، کانونهای فرهنگی تبلیغی، کتابخانههای مساجد و شوراهای فرهنگی مساجد مورد توجه است.
حجت الاسلام احد آزادیخواه خاطرنشان کرد: باید برنامهریزی شود که روحانی و امام جماعت مساجد که به عنوان مدیران فرهنگی هستند، مراسمها و مناسبتهای ملی و مذهبی را به شکل جدی در دستور کار قرار دهند و برای آن برنامه داشته باشند.
آزادیخواه تأکید کرد: در سال جدید علاوه بر امور دیگر، توسعه کتابخانهها و میزان دسترسی به سایتهای مذهبی و فرهنگی قوی را به طور جدی در مساجد دنبال میکنیم.
پایان پیام/
نظر شما