کمیته امداد بار فقر جامعه را به دوش می کشد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) تولید کننده فقر نیست بلکه بار فقر جامعه را به دوش می کشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، هدایت صفری صبح امروز (27 آذر) در نشست امضای تفاهم نامه کمیته امداد و دفتر امور روستایی استان قزوین بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای رفع محرومیت و فقر با رویکرد سلامت، توانمندسازی خانواده های محروم برای ارتقاء سطح زندگی، تأمین خوداتکایی، تقویت و رشد ایمانی و حفظ کرامت انسانی نیازمندان تلاش می کند.
 

وی ادامه داد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر مبارزه با فقر و حمایت از مستضعفان به عنوان مهمترین هدف انقلاب اسلامی ایران و رویکرد ویژه دولت عدالت محور به این امر، انتظار می رود وضعیت معیشتی نیازمندان و زمینه های کسب درآمد مناسب، سطح رفاهی و برخوداری آنها از نظر کمی، کیفی و بهداشتی و به ویژه احساس منزلت اجتماعی و کرامت انسانی با همکاری بین بخشی دستگاه ها ارتقاء یابد.
 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین اضافه کرد: تحقق این امر موجب افزایش امید به زندگی و کاهش احساس فقر آنها می شود و جامعه به صورت پویا به سمت رشد و توسعه بیشتر گام برمی دارد.
 

وی اضافه کرد: کمیته امداد به هر میزان که دارای ظرفیت باشد، قادر نیست شاخصه ها و مولفه های به وجود آورنده فقر را مهار کند در واقع این نهاد تولید کننده فقر نیست بلکه بار فقر جامعه را به دوش می کشد.
 

صفری توضیح داد: ما در تدوین سند تفاهم نامه تلاش کردیم مولفه ها و شاخصه های به وجود آورنده فقر را شناسایی و با انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان ها و دستگاه های اجرایی از بروز آن در جامعه پیشگیری می کنیم.
 

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه با دفتر امور روستایی استان اعلام کرد: این تفاهم نامه کمک ویژه ای به مناطق روستایی خواهد کرد و دستاورد آن توسعه و پیشرفت روستاهاست، این تفاهم نامه در ادامه مأموریت و رسالت اجرایی اداره کل امور روستایی است و ما با انعقاد این تفاهم نامه مأموریت و اعتبار جدید را تحمیل نمی کنیم بلکه این تفاهم نامه بر محور برنامه محرومیت زدایی مناطق محروم استان قزوین تنظیم شده و به اجرا درخواهد آمد.
 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین توضیح داد: به منظور استفاده از تمامی ظرفیت های استانی و منطقه ای، مدیریت یکپارچه ارائه خدمات حمایتی به نیازمندان، ایجاد هماهنگی و جلوگیری از هم پوشانی و هدر رفت امکانات و سرمایه ها، سند کاهش فقر استان هم سو با سند ملی فقر و هدفمند کردن یارانه ها تهیه و به تصویب کارگروه اجتماعی استانداری رسیده که سعی دارد در راستای رویکرد دهه چهارم انقلاب با هم افزایی امکانات، توانمندی ها و منابع و تشریک مساعی بین بخشی در بسترهای موجود، در توسعه یافتگی اجتماعی و اقتصادی جامعه قدم برداشته و در حد امکان به مقوله فقر بپردازد.
 

وی تأکید کرد: این سند فعالیت هایی که دستگاه های مختلف استانی و منطقه ای در راستای ارایه خدمات یکپارچه به نیازمندان برای کاهش فقر می توانند ارائه کنند را ساماندهی می کند.
 

صفری تصریح کرد: هدف اصلی این تفاهم نامه شناسایی و ریشه یابی عوامل و شاخص های موثر و تأثیر گذار بر ایجاد، تشدید و گسترش محرومیت منطقه، کاهش و ریشه کنی نشانگرها و عوامل موثر در محرومیت منطقه، نهادینه کردن همکاری های بین بخشی استانی و مشارکت در ارتقاء وضعیت محرومیت منطقه و توانمندسازی مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی ساکن در این مناطق است.
 

وی یادآور شد: حفظ و ارتقای عزت و کرامت انسانی نیازمندان و خدمت گیرندگان ساکن در مناطق کمتر توسعه یافته، تمرکز بر سه محور رفع فقر، ارائه خدمات درمانی ایجاد اشتغال پایدار و توانمند کردن نیازمندان ساکن در مناطق کمتر توسعه یافته استان، تقویت روحیه خودباوری آنان و تلاش به منظور ترویج طرح های کارانگیزی و ایجاد شرایط و زمینه های لازم برای کاهش تدریجی مددجویان مستمری بگیر تحت حمایت دستگاه های حمایتی از دیگر اهداف پیش بینی شده در این تفاهم نامه است.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 324616

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha