به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، رئیس اداره فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین پیش از ظهر امروز (29 بهمن) در همایش علم آموزی و سبک زندگی دینی که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: بر اساس حدیثی از حضرت علی (ع) فردی که اقتدار علمی داشته باشد غالب بر هر کاری است و از همین رو نیز می توان گفت علم آموزی بسیار مهم و واجب است.
علی اصغر کشاورز ادامه داد: امروز همایش علم آموزی و سبک زندگی دینی با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شده است که 262 مقاله به این همایش رسیده است و در سال اول برگزاری این فراخوان 60 مقاله و در سال گذشته نیز 157 مقاله به دبیرخانه رسید که افزایش تعداد مقالات را در سال جاری شاهد هستیم.
وی با اشاره به اهداف این همایش تصریح کرد: مهمترین هدف کمیته امداد در برگزاری این همایش ارتقا سطح علمی دانشجویان، تقویت باورهای دینی دانشجویان و ارتقای سطح تحصیلی دانشجویان است و از طرفی با توجه به اینکه موضوع پژوهش در کشور مغفول مانده است و این بحث نیز مورد تأکید رهبری است توجه به پژوهش هدف دیگر این همایش است.
رئیس اداره فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین خاطر نشان کرد: آشنایی دانشجویان با نخبگان علمی و استعدادهای درخشان و استفاده از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
وی توضیح داد: این همایش در سال جاری در استان های مختلف با موضوعات متنوع نظیر خانواده و سبک زندگی دینی، کار و سبک زندگی دینی، اوقات فراغت و سبک زندگی دینی و غیره برگزار می شود که در قزوین علم آموزی و سبک زندگی دینی عنوان این همایش را به خود اختصاص داده است.
کشاورز یادآور شد: اقدامات برای برگزاری این همایش از آبان ماه آغاز شد و تیم کارشناسی در این راستا شکل گرفت و هشت نفر از اساتید دانشگاه برای ارزیابی مقالات انتخاب شدند که کار بررسی و داوری مقالات را بر عهده گرفتند و مقالات برتر انتخاب شد.
در ادامه دبیر علمی همایش علم آموزی و سبک زندگی دینی اظهار کرد: نوشتن یکی از موضوعات اساسی در انتقال فرهنگ و انتقال تجربیات است و عامل رشد و ترقی انسان نیز محسوب می شود و با نوشتن و آثار مکتوب است که می توان هویت تاریخی کشور را سنجید.
علی قاسم زاده افزود: برای نوشتن یک کار علمی باید توانایی هایی در نویسنده باشد که داشتن ادراک حسی و عقلی قوی، مسئله یابی و درک عمیق فلسفی، دقت نظر، داشتن چارچوب نظری و تحقیقی، صبر و پشتکار، آشنایی با رمز و راز نگارش و غیره از جمله این موارد است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به 262 مقاله ای که به دبیرخانه همایش رسید هشت تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، این مقالات را بردسی کردند که داوری در پنج مرحله انجام شد و مقالات برتر انتخاب شدند.
پایان پیام/
نظر شما