به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حمیدرضا اله بداشتی پیش از ظهر امروز (16 اردیبهشت) در نشست خبری که در سالن جلسات شهید آوینی برگزار شد، بیان کرد: راهبرد سال جاری به بحث فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی اختصاص دارد و در همین راستا سازمان بسیج سازندگی در حوزه های سه گانه فعالیت خود را اجرایی و عملیاتی می کند.
وی ادامه داد: نخستین حوزه، اردوهای جهادی و طرح هجرت است که اردوهای یک، سه، هفت و 12 روزه دانشجویی برگزار می شود که در تعطیلات نوروز 93 دانشجویان و بسیجیان در نقاط محروم و کم برخوردار حضور یافته و خدمات پزشکی، حمایتی و هماهنگی برای اجرای پروژه های عمرانی و آموزشی داشتند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین اضافه کرد: سازمان بسیج سازندگی با توجه به راهبرد سال، سمت و سویش به سوی اقتصاد مقاومتی است و در این راستا نیز اقداماتی دارد به طوری که حوزه دوم فعالیت این مجموعه، اقتصاد مقاومتی است.
وی عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی کمک به عرصه تولید می کند که در سال گذشته پنج عرصه برای این منظور مورد توجه قرار گرفت و در سال جاری عرصه های تولیدی اقتصادی مقاومتی به 12 عرصه شامل تولید ماهی گرمابی و سردآبی، تولید قارچ، کود ورمی کمپوست، صنایع دستی، صنایع تبدیلی، کارگاه های کوچک و زودباده، پرورش زنبور عسل، تولید ماکیان، پرورش شترمرغ، پرورش گوسفند بومی و داربستی کردن انگور است.
اله بداشتی اعلام کرد: در اولویت نخست ما بسیجیان و سپس آحاد مردم می توانند از این عرصه ها بهره مند شوند و تسهیلاتی نیز برای عملیاتی کردن عرصه ها به صورت وام قرض الحسنه از یک تا 10 میلیون تومان و وام عقود از یک تا 30 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
وی توضیح داد: در سال گذشته 6.2 میلیارد تومان وام قرض الحسنه و عقود برای تولید در عرصه های ماهی سردآبی، کود ورمی کمپوست، مرغ بومی، قاچ و ماکیان اعطا و همچنین آموزش لازم نیز در این راستا ارائه شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین اضافه کرد: در سال جاری نیز نزدیک به 11 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه و عقود برای عرصه های 12 گانه در راستای اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده است.
وی تأکید کرد: هدفمند کردن تعاونی ها در راستای استفاده تولیدکنندگان از بازار هدف از دیگر اقدامات بسیج سازندگی است
اله بداشتی با اشاره به فعالیت بسیج سازندگی در مناطق محروم گفت: حوزه سوم فعالیت این نهاد در بخش عمرانی است که برای رفع محرومیت در روستاها و برای کمک به دولت در راستای سازندگی کشور صورت می گیرد و اقدام دیگر سازمان نیز در حوزه فعالیت عمرانی تملک دارایی است که با هماهنگی استانداری، فرمانداری، بخشداری، دهیاری و شورای روستا انجام می شود.
وی افزود: ما برای کمک به مردم در عرصه های کوچک، زودبازده و عام المنفعه در نقاط دوردست فعالیت داریم که این فعالیت در حوزه راه روستایی، آبرسانی، ساخت مسجد، غسالخانه، تعمیر آستان مقدس امامزادگان، خانه عالم و غیره است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین گفت: در واقع برنامه محور بودن، عملیاتی و اجرایی بودن و حرکتی منطبق بر فرهنگ و تفکر بسیجی رویکرد اقدامات بسیج سازندگی است که با هدف ایجاد اشتغال، کمک به عمران و رفع محرومیت صورت می گیرد و می کوشیم که بتوانیم انتظارات رهبری را برآورده کرده و موجب عمق بخشی و کارآمدی نظام باشیم.
وی یادآور شد: البته فعالیت بسیج سازندگی در پهنه فرهنگی است و نگاه این سازمان به فعالیت های عمرانی، خدماتی و بهداشتی با نگاه فرهنگی است و به عنوان شاخص اصلی در سازمان است.
پایان پیام/
نظر شما