به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، ولی یاراحمدی، رئیس مرکز امور قرآنی این سازمان و دبیر ستاد برگزاری مسابقات در نشست خبری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با اشاره به حضور شرکتکنندگانی از 4 قاره جهان در این دوره از مسابقات گفت: اهداف مسابقات بینالمللی با مسابقات کشوری قرآن کریم متفاوت است. درست است هر دو مربوط به قرآن هستند اما با توجه به حوزه عمل اهداف و کارکردهای متفاوتی دارند. مسابقات بین المللی قرآن کریم با توجه به اینکه یک رویداد قرآنی است و بهترین های جهان در این مسابقات حول محور قرآن برای یک رقابت سالم گرد هم جمع می شوند و این گردهمایی یکی از کارکردهای این مسابقات است. یکی دیگر از کارکردهای مسابقات بینالمللی قرآن کریم اتحاد جامعه مسلمین حول محور قرآن است و این رقابت ها در کشور ایران اثرات مثبتی در گسترش فرهنگ قرآن در سطح جهانی داشته است.
دبیر ستاد برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: چند سالی است تلاش شده تا با ارتباط با مراکز قرآنی کشورهای مختلفف نمایندگان و چهره های قوی در مسابقات بین المللی قرآن ایران حاضر شوند و از این رو با تشکیل کمیته ای فنی برای تایید سطح متسابقین تا حدود زیادی این مهم دست پیدا کرده ایم و الحمد الله متسابقین شرکت کننده از کشورهای مختلف در مسابقات بین المللی قرآن کریم در سال های اخیر در سطح بالایی قرار داشتند و رقابت نزدیک بین آنها وجود داشته است.
وی خاطر نشان کرد: رشد حضور نمایندگان از کشورهای مختلف در هر دوره از مسابقات بینالمللی ایران نشاندهنده گسترش اقبال عمومی به قرآن در تمامی کشورهاست. با توجه به اینکه کشور مالزی پنجاه و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن خود را در رشته قرائت پشت سر میگذارد در یک مقایسه ساده می توان اذعان کرد سطح شرکتکنندگان مسابقات در رشته قرائت در ایران به مراتب از سطح مسابقات مالزی با توجه به قدمتی که این مسابقات دارد بالاتر است. و همچنین اقبال جهانی برای حضور در مسابقات بین المللی قرآن ایران نسبت به مسابقات کشورهای دیگر بیشتر است.
یاراحمدی از حضور قراء برجستهای چون میثم تمار از کشور عراق برای برگزاری مجالس ابتهال، طاها محمد نعمانی برای تلاوت در برنامه ها و استاد محمد عبدالوهاب طنطاوی در بخش داوری این دوره از مسابقات بین المللی قرآن کریم خبر داد.
پایان پیام/
نظر شما