به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مولوی اسحاق مدنی از علمای اهل سنت در کنگره بینالمللی سبطالنبی (ع) گفت: در کتابی در اهل سنت نقل شده است که پیامبر (ص) میفرماید خدایا من حسن را دوست دارم تو هم دوستش داشته باش، هر که او را دوست دارد را هم دوست داشته باش.
وی با بیان اینکه در کتب اهل سنت بیان شده که تنها کسی که از نظر صورت ظاهری از همه به پیامبر(ص) بیشتر شبیه بود امام حسن (ع) است، افزود: در این کتاب همچنین آمده که امامان حسن و حسین (ع) گلهای رسولالله بودند و وقتی امام حسن(ع) متولد شدند آن حضرت فرمودند که بچه را به من نشان دهید و اسمش را گذاشتند حسن.
این استاد اهل سنت با اشاره به اختلافات پیشآمده بین مسلمانان گفت: مشترکات مسلمانان بیش از آن چیزی است که فکر میکنند و چیزهایی که اختلاف دارند بسیار کمتر و کماهمیتتر است.
مولوی مدنی مسایل اساسی مانند کعبه، نماز، روزه، حج، زکات، قرآن، قیام، نبوت و محبت اهل بیت (ع) را از مشترکات امت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: هیچ سنی یا حتی وهابی و تکفیری که امروز دست به کشتار میزند هم نیست که در موقع نمازش بر محمد و آل محمد صلوات نفرستد.
وی ادامه داد: امت اسلامی با تمام افکار و تفاوتها حتما صلوات بر محمد و خانداناش را در نمازشان بیان میکنند زیرا این کلمات را حضرت محمد (ص) به مسلمانان آموزش دادند.
عالم اهل سنت با تاکید بر اینکه امروزه مسایل مذهبی نیست که بین مسلمانان تفرقه ایجاد میکند، اعلام کرد: فتنههایی که دشمنان به آنها رنگ و لعاب دینی دادهاند باعث تفرقه مسلمانان میشود و اگر دلیل تفرقه مسلمانان مسایل دینی بود امت اسلامی تا به حال یکدیگر را از بین برده بود.
وی با تاکید بر این نکته که اختلافات ما در اعتقاد به اسلام نیست بلکه در عمل به اسلام است، عنوان کرد: دین اسلام از اول بین مسلمانان وجود داشته و الان هم وجود دارد.
وی به صلح امام حسن (ع) با معاویه اشاره کرد و افزود: امام حسن (ع) وقتی دیدند در بین امت اسلامی نزاع بر سر دنیا و مقام است، صلح کردند زیرا اگر صلح نمیکردند گروههای متعدد امت اسلامی باعث میشدند اصل دین از بین برود.
مولوی مدنی در پایان با تصریح اینکه امروز شرایط همانند دوران امام حسن و امام حسین (ع) است و در جهان اسلام وضعیت خطرناکی به وجود آمده، عنوان کرد: امروز نیاز است مسلمانان با همان اندیشه و فکر و دلسوزی بزرگان به حفظ اسلام بپردازند و تکفیریها هم روزی پشیمان خواهند شد زیرا با این وضع دین و دنیای خود را از دست خواهند داد.
پایان پیام/
نظر شما