به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم اختتامیه همایش مدیران این سازمان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تحقق اهداف سازمان گفت: خدمت به قرآن، اهل بیت(ع)، مردم و جامعه در راستای توسعه اسلام به عنوان هدفی غایی، مهمترین اهداف مدنظر را شامل می شود.
وی با بیان این مطلب که اقداماتی همچون تشکیل سامانه جامع اطلاعات موقوفات و بقاع باید دو یا سه دهه گذشته انجام می شد، اظهار کرد: باید توجه داشت اجرای نیات واقفان نیز به عنوان اصلی مهم در سازمان اوقاف باید در گذشته مورد توجه قرار می گرفت، از این رو ایجاد مقدمات نخستین گام برای دستیابی به اهداف است چراکه این مقدمات ما را به مسیر تحقق سند چشم انداز کشوری با محور خدمت به قرآن و اهل بیت (ع) هدایت می کند.
حجت الاسلام محمدی وحدت رویه را رمز موفقیت در اجرای طرح ها دانست و تصریح کرد: سازمان اوقاف دارای ظرفیت های گسترده ای نسبت به سایر بخش ها و نهادها است که با اتکاء به اتحاد، همراهی و همدلی می تواند این امکانات بالقوه را در راستای تحقق اهداف به فعلیت برساند.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: ستاد مرکزی، مدیریت ها و معاونت های اینت سازمان باید تمامی تلاش خود را برای حل و فصل مشکلات و رفع موانع موجود به کار گرفته و با جدیت و سرعت فرآیند اجرایی امور را تسهیل کنند.
وی با اشاره به دریافت بیش از 900 استقتاء از مقام معظم رهبری درباره وقف بیان کرد: علاوه بر این کتاب تحریرالوسیله امام خمینی (ره) نیز در این باب به رشته تحریر در آمده است، از این رو باید احکام شرعی را برای مردم بازگو کرد تا با آگاهی از مسائل به مبارزه با زیاده خواهان بپا خیزند.
حجت الاسلام محمدی شایسته شناسی و شایسته سالاری را از مهمترین رویکردهای سازمان اوقاف در سال جاری برشمرد و ابراز کرد: سیاست این سازمان در سال جاری تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی کشور از طریق اجرای برنامه های فرهنگی در امامزادگان، اماکن متبرکه و نیز موقوفاتی است که دارای نیات فرهنگی بدون قید مکان است.
وی مداحی و سخنرانی پرمحتوا را غذای معنوی مردم خواند و عنوان کرد: استفاده از این امکانات برای جلب اقبال عمومی نسبت به اماکن متبرکه سازوکاری بسیار موثر است.
بنابر گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سزامان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام محمدی تصریح کرد: اگر با برنامه ریزی های بلند مدت و جهت دار اماکن متبرکه به مراکز فرهنگی و تبلیغی تبدیل شود، همسو با ارادت و علاقه مردم به این اماکن، قطب های فرهنگی به سرعت فعال می شوند.
وی تبلیغات و فعالیت های فرهنگی این سازمان را برای رسیدن به این افق ناکافی دانست و تاکید کرد: این اقدامات در حال حاضر پاسخگوی نیاز مخاطبان نیست و باید امامزاده ها برای تمامی اقشار، سنین و مخاطبان برنامه و فعالیت فرهنگی داشته باشند.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه افزایش بهره وری موقوفات را به ویژه در سال جهاد اقتصادی مهمترین اولویت این سازمان برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر بازرسان هر 3 ماه یکبار گزارش های مستند را از ادارات استانی ارائه دهند می توان برنامه ها را گام به گام مدیریت کرد.
پایان پیام/
نظر شما