به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، هدایت صفری صبح امروز (26 شهریور) در مراسم افتتاحیه مرکز نیکوکاری روستای اُک از توابع شهرستان تاکستان بیان کرد: مبانی دین مبین اسلام اهمیت زیادی برای امور معیشتی و اجتماعی مستضعفین قائل شده و برای ترغیب مسلمانان به رسیدگی به امور خیریه، آیات و روایات بسیاری به تبیین ضرورت و فضیلت چنین اموری اختصاص دارد.
وی ادامه داد: از نظر قرآن یکی از وظایف مهم افراد در جامعه اسلامی، دستگیری از نیازمندان و تهیدستان است و حتی خداوند سبحان در این خصوص وعده حیات طیبه را به نیکوکاران داده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین اضافه کرد: هر کس به اندازه امکانات و توانمندی خویش وظیفه دارد خلاءهای موجود در زندگانی افراد نیازمند را جبران و کمبودهای آنها را پاسخگو باشد و خداوند متعال نیز فقرا را با فقر و نداری و ثروتمندان را نیز با ثروت می آزماید.
وی تصریح کرد: کمک به افراد نیازمند اگر همراه با خلوص نیت و به خاطر رضای پروردگار باشد دارای تأثیرات بی شماری است؛ برخی از آثار آن در همین جهان مشاهده می شود و برخی از آثار آن در جهان دیگر به عنوان پاداش های اخروی، ظاهر می شود.
صفری عنوان کرد: در جامعه نبوی، مسجد، محور بسیاری از امورات اجتماعی مسلمانان، از جمله پیگیری مشکلات نیازمندان بوده و شایسته است سنت مسجد محوری احیاء شده و روز به روز گسترش یابد.
وی با اشاره به رویکرد کمیته امداد اظهار کرد: در روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی، به فرمان حضرت امام خمینی (ره) و به منظور حمایت و امداد محرومان و مستضعفان و خودكفا كردن آنان، کمیته امداد امام خمینی (ره) تشکیل شد که این نهاد در چند دهه فعالیت خود خدمات و طرحهای متنوع و متعددی را به منظور کمک به نیازهای ضروری مستضعفین و نیز توانمندسازی آنها انجام داده و دستاوردهای خوبی نیز داشته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین افزود: با توجه به عدم کفاف بودجه های دولتی این نهاد، رسیدن وضعیت مستضعفین کشور به وضعیتی که مطابق با شأن یک کشور اسلامی باشد، بدون کمک ها و خدمات خیرخواهانه مردم امکان پذیر نیست از این رو کمیته امداد امام خمینی (ره) تشکیل شبکه های نیکوکاری را در برنامه های کاری خود قرار داده است.
وی توضیح داد: ارتباط و تعامل موثر با اشخاص حقیقی و حقوقی تأثیرگذار از جمله نیکوکاران و موسسات خیریه به منظور رفع مشکلات محرومان، تمرکز بر محله و محله گرایی در امور خیریه با محوریت مسجد، ایجاد همبستگی، تکافل و توازن اجتماعی در جامعه و ارتقای فرهنگ انفاق و نیکوکاری و شناسایی نیازمندان واقعی و کمک به رفع نیازهای ضروری آنها با تأکید بر توانمندسازی ایشان از جمله اهداف این شبکه های نیکوکاری است.
صفری خاطر نشان کرد: با حمایت و نظارت کمیته امداد امام خمینی (ره) در برخی محلات، مساجد و مراکز صنعتی مرکز نیکوکاری افتتاح شده است و با انسجام و تشکیل مراکز نیکوکاری، این مراکز به صورت شبکه ای منطقه ای، استانی و کشوری به تعامل با یکدیگر می پردازند.
وی تأکید کرد: مراکز نیکوکاری محله با اولویت مساجد تشکیل شده و برخی از معتمدان محل به عنوان اعضای هیئت عامل در آن فعالیت داوطلبانه و خیرخواهانه دارند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین یادآورشد: امیدواریم با عنایت خداوند متعال و همت مردم خیردوست، مراکز نیکوکاری، روز به روز بالنده تر شده و منشأ خیر و برکات زیادی برای جامعه شوند.
پایان پیام/
نظر شما