برخورد جدی اوقاف با خرافات /  مسئولان در برخورد با خرافات با اوقاف همکاری کنند

خبرگزاری شبستان: مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه در بحث مبارزه با خرافات بسیار جدی است، گفت: مسئولان ذیر ربط در برخورد با خرافات با سازمان اوقاف و امور خیریه همکاری لازم را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تالش، حجت الاسلام ولی عادلی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان امروز(3 دی) در همایش یاوران وقف و تجلیل از واقفین، خیرین، هیئت امناء بقاع متبرکه و مساجد، خادمین نمونه و نفرات اول مسابقات قرآنی که به مناسبت هفته وقف در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با وقف بسیاری از تنگناها و مشکلات اجتماعی جامع حل می شود.

وی افزود: وقف سنتی حسنه است که افراد به صورت داوطلبانه قسمتی از اموالشان را جهت رفع نیازمندی های مستمندان و رفع مشکلات جامعه وقف کنند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان تصریح کرد: وقف در بخش اقتصادی می تواند خلاء های موجود در زمینه اقتصادی جامعه را حل کند و باعث توسعه و ترقی کشور شود.

حجت الاسلام عادلی بیشتر موقافات استان گیلان را انتفاعی دانست و خاطر نشان کرد: بیشتر موقافات در جهت ساخت مساجد انجام می شود  که در آمدی ندارد.

این مقام مسئول اذعان کرد: سعی کنیم بیشتر موقوفات ما منفعتی باشد تا استفاده بهینه در این زمینه صورت گیرد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان با بیان اینکه عواید حاصل از موقوفات به صورت سیستمی و اتوماتیک وارد سامانه جامع موقوفات و اماکن متبرکه می شود، تصریح کرد: اگر واقف در یک موقوفه نیت های چندگانه از جمله کمک به فقرا، آموزش قرآن، روضه برای حضرت سید الشهدا( علیه السلام) و کمک به طلاب و حوزه های علمیه به طور همزمان داشته باشد عواید حاصله از این موقوفه در سامانه به نسبت مشخص شده تقسیم می شود و هر کدام به طور جداگانه در نیت مورد نظر مصرف می شود.

حجت الاسلام عادلی در بخش دیگری از سخنان خود وقف منفعتی را بهترین نوع وقف دانست و خاطر نشان کرد: با عواید این نوع وقف می توان عین موقوفه را نیز حفظ کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه در بحث مبارزه با خرافات بسیار جدی است، گفت: از دستگاه های مرتبط  از جمله فرمانداری ها، نیروی انتظامی، دادگستری و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان ها خواستاریم در برخورد با خرافات به اوقاف و امور خیریه کمک کنند.

وی با بیان اینکه سیاست های سازمان اوقاف و امور خیریه زیر نظر مستقیم مقام معظم رهبری و با درایت نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف صورت می گیرد، خطاب به هیئت امنای مساجد و بقاع متبرکه گفت: هیئت امنای مساجد و بقاع متبرکه به سیاست های سازمان اوقاف و امور خیریه آشنا و  هماهنگ باشند.

حجت الاسلام عادلی اظهار کرد: اگر هیئت امنای مساجد و بقاع متبرکه ای با این سیاست ها خود را تطبیق ندهد باید از جمع خانواده اوقاف کنار برود.

وی با اشاره به اینکه شاهد انجام کارهای عمرانی  با اصرار برخی هیئت امناء در اماکن مقدسه هستیم، تصریح کرد: سیاست های سازمان اوقاف و امور خیریه علاوه بر کارهای عمرانی انجام فعالیت های فرهنگی در بقاع متبرکه و مساجد می باشد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان ادامه داد: در آمدهای حاصل از اماکن متبرکه 40 درصد صرف هزینه های عمرانی، 20 درصد صرف امور فرهنگی و 30 درصد صرف هزینه های جاری و حقوق خادمین می شود.

 

20 هزار رقبه در گیلان وجود دارد

حجت الاسلام عادلی با بیان اینکه سه هزار موقوفه و 20 هزار رقبه ثبت شده در گیلان وجود دارد، گفت: جمعیت گیلان بیش از دو نیم میلیون نفر است که با کارهای تبلیغاتی که انجام شده، ما می توانیم با ثبت موقوفات جدید نسبت متعادلی را بین جمعیت و تعداد موقوفات برقرار کنیم.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 426287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha